Του Γιώργου Νικολάου (By basketblog.gr)
Oι προσπάθειες που καταβάλλει ο Μπάμπης Καραμανλής για να βρει λύση με τα δελτία της ΑΕΚ συνεχίζονται. Ο διαλλακτικός Παντελής Δέδες -όπως γράψαμε από το μεσημέρι- δέχθηκε εγγράφως την πρόταση της ΚΑΕ και αναμένει την πρώτη αντίδραση από τον (πελάτη του) Σμίλιαν Πάβιτς.
Ο κ. Δέδες μίλησε στο basketblog.gr. Παραδέχθηκε ότι συζητεί το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση, αλλά όπως είπε “δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ”. Και συμπλήρωσε: “Εχουμε δεχθεί μία πρόταση, που αφορά σε άμεση καταβολή μέρους του χρέους, ενώ για την εξόφληση μας προτάθηκε διακανονισμός, ήτοι εξόφληση μέσω δόσεων.
Πρέπει να συζητήσουμε το θέμα με τον Πάβιτς. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβουμε εγγυήσεις, ότι η δική μας υπόθεση θα είναι ανεξάρτητη της απόφασης του δικαστηρίου της 11ης Νοεμβρίου”. Με απλά λόγια, ο κ. Δέδες επιθυμεί να διασφαλιστεί ότι ο Πάβιτς θα εξοφληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα κι όχι σε διάστημα δύο ετών, όπως θα προβλέπει το δικαστήριο στην περίπτωση που επικυρώσει το άρθρο 99 του νόμου του 2007. Οπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, αν εξαρτάται από τους Δέδε-Πάβιτς η παράδοση των δελτίων των ξένων, προκειμένου για τον αυριανό αγώνα με τα Τρίκαλα, αυτή δεν θα γίνει ποτέ. Δεν γίνεται χρονικά. Εκτός αν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις μέχρι το βράδυ.
Ο κ. Δέδες είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, πάντως, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση με την ΑΕΚ, αλλά τις επόμενες ώρες φεύγει εκτός Ελλάδος για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα. Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Γιώργου Δημητρόπουλου, με τον οποίο επικοινώνησε με σκοπό να τον πείσει (υπέρ της ΑΕΚ) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος! Ο κ. Καραμανλής πιέζει όλους τους πιστωτές και ελπίζει.
Η άρση του εμπάργκο της FIBA περνάει κυρίως από τα χέρια του Γιώργου Βασιλακόπουλου...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
