Μια ακόμα ταινία για τον... ξεχασιάρη πράκτορα Τζέισον Μπορν ετοιμάζει η Universal, η πέμπτη κατά σειρά, με τον Τζέρεμι Ρένερ να είναι για δεύτερη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Άαρον Κρος.
Το σενάριο θα γράψει ο Άντονι Πέκαμ (Sherlock Holmes, Invictus), ενώ στην παραγωγή θα βρίσκονται ο Μπεν Σμιθ, ο Τζέφρι Γουέινερ και ο Φρανκ Μάρσαλ, ο οποίος είχε κάνει την παραγωγή της ταινίας «The Bourne Legacy».
Περισσότερα για την ταινία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο ο Ματ Ντέιμον, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις τρείς πρώτες ταινίες της σειράς, είχε δηλώσει ότι δεν θα ξανασυμμετείχε στις ταινίες, εκτός αν σκηνοθέτης αναλάμβανε ο Πολ Γκρίνγκρας που είχε σκηνοθετήσει τη δεύτερη και τρίτη ταινία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
