Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Υπογράφτηκε η σύμβαση με την NOVA

Πώς θα γίνει η νέα κατανομή των εσόδων για τις 18 ομάδες της Super League


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Super League προχώρησε σήμερα στην υπογραφή της σύμβασης με την NOVA και έτσι τακτοποιήθηκαν οι εκκρεμότητες στην ρύθμιση για την κατανομή και την καταβολή των τηλεοπτικών στις ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της Super League:
"1/ Υπογράφηκαν από όλες τις ΠΑΕ-Μέλη συμβάσεις με εταιρείες του Ομίλου Forthnet και ρυθμίστηκαν θέματα κατανομής και καταβολής στις ΠΑΕ - Μέλη της Super League των ποσών εκ των συμβάσεων κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών και συναφών δικαιωμάτων".

Αξίζει να σημειωθεί πως από την σεζόν 2013-2014 και μέχρι να μετρηθεί η εμπορικότητα των ΠΑΕ από οίκο αξιολόγησης τα δεδομένα ως προς την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων στις ομάδες αλλάζουν.
Συγκεκριμένα, το ποσό που μοιράζονται ισομερώς οι ομάδες από το τηλεοπτικό συμβόλαιο ανέρχεται σε 23,5% από 30% που ίσχυε μέχρι σήμερα. Το ποσοστό της εμπορικότητας αυξάνεται σε 50%, ενώ η βαθμολογική συγκομιδή θα επιδρά κατά 25%.
Από εκεί και πέρα, προστίθενται ακόμη δύο παράμετροι: το 1% του πρωταθλητή και το 0,5% για κάθε υψηλότερη θέση που καταλαμβάνει μία ομάδα, εκτός από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ