Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπέιλ: Θα φωνάξω την μαμά μου αφού δεν με δίνετε!

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Τότεναμ εξακολουθεί να αρνείται τις προσφορές της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και έτσι ο Ουαλός μεσοεπιθετικός φώναξε την μαμά του!
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας SUN αποκαλύπτει πως ο Μπέιλ ζήτησε από τους γονείς του να παραστούν στις διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ προκειμένου να πείσουν τους ανθρώπους της ομάδας να αφήσουν τον γιο τους να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Μάλιστα, άνθρωπος της Τότεναμ δήλωσε στην εφημερίδα: "Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το είδα με τα μάτια μου. Ένας Θεός ξέρει τι άκουσε ο κύριος Λέβι".
Η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω του Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει την στιγμή που, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Τότεναμ ζητά 145 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τον Γκάρεθ Μπέιλ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ