Η ΑΕΚ έχει δικαίωμα να αποκτήσει δύο παίκτες άνω των 33 ετών, που θα μπορούν να βρίσκονται στην αποστολή των αγώνων. Για την ώρα μόνο ο Νίκος Γεωργέας (και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που αποκτήθηκαν) έχει κερδίσει θέση στο ρόστερ.
Έκτοτε ακούστηκαν και γράφτηκαν αρκετά ονόματα που ανήκουν στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (Τσιρίλο, Σωτήρης Λυμπερόπουλος κ.α.), ωστόσο δεν έχει αποκτηθεί κανείς.
Στην ΑΕΚ εννοείται πως δεν βιάζονται για τη συγκεκριμένη ηλικιακή θέση. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια τους "μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό που να μας καλύπτει σε όλους τους τομείς θα αποκτηθεί παίκτης άνω των 33".
Δεν είναι λίγες πάντως οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (κυρίως από την Ελλάδα) άνω των 33 ετών που προτείνονται στην ΑΕΚ. Στο τεχνικό τιμ τις εξετάζουν, ελέγχουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά και θα αποφασίσουν αν και πότε θα προχωρήσουν σε μία τέτοια μεταγραφή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

μην τρελαθουμε κιολας ηλιακιακα και μονο το να παρεις παικτη ανω των 33 χρονων ο οποιος στην καλυτερη θα παιζει ποδοσφαιρο μεχρι 36 το βλεπω πολυ δυσκολο εως κουτο να αποκτηθει και αλλος τετοιος παικτης αφου ουσιαστικα μετα απο 2 χρονια θα ειμαστε α εθνικη οποτε τοτε δεν θα χρειαζεται τετοιος παικτης τσαμπα ασχολουμαστε νομιζω με το θεμα...
Δύο χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει, προς το παρόν φτιάχνεις ομάδα για να ανέβεις άνετα, αν και εφόσον κάποιοι κριθούν άξιοι για να συνεχίσουν έχει καλώς. Θα είναι χαζομάρα να δικαιούσαι κι άλλη γεροντάρα και να μην πάρεις, αφού δε θέλουν από το πάνω ράφι (Μπρούνο) ας φέρουν τουλάχιστον ένα μπαρουτοκαπνισμένο από χαμηλές κατηγορίες. Ούτε βαθμό δε θέλω ν' αφήσω στα κατσικοχώρια, γίνεται; Το αν θα βγάλω παίκτες για μελλοντική χρήση το θεωρώ πολυτέλεια.
Αν δε βγαλουμε φετος παιχτες, ποτε θα βγαλουμε? Οταν θα ειμαστε Σουπερ Λιγκ και θα θελουμε πρωταθληματα?
Συμφωνώ για την επιλογή του "μπαρουτοκαπνισμένου από χαμηλές κατηγορίες", αλλά δεν είναι καθόλου πολυτέλεια να βγάλεις παίκτες για το δικό σου μέλλον. Είναι μοναδική ευκαιρία.
lion.king21 Φιλε αν υποθεσουμε πως σε 2 χρονια θα ειμαστε Α η ομαδα ουσιαστικα θα αρχισει να φτιαχνεται του απο του χρονου αν εξαιρεσεις 2-3 ποδοσφαιριστες απο το φετινο ροστερ δεν νομιζω να κανουν οι υπολοιποι για μια την ΑΕΚ που ονειρευομαστε
Moυ μυριζει αλανι!!
ERXETE O KYRIAKOS PAIDIA......