Εντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το νέο σύστημα ασφαλείας που θα βάλει η Apple στο νέο iPhone, αφού ακούγεται πως έχει ενσωματωθεί τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στο νέο iPhone.
Αν και η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι τέτοιο, ωστόσο μέσα από έκθεση της υπηρεσίας ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ προκύπτει πως η Apple έχει κάνει αίτηση κατοχύρωσης πατέντας, στην οποία περιγράφεται μία μέθοδος ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με τη χρήση ενός αισθητήρα που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη μίας συσκευής.
Η εταιρία που έχει αυτή την τεχνολογία ονομάζεται AuthenTec, και πριν ένα χρόνο την αγόρασε η Apple.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
