Ο Άρης ψάχνει για ποιοτικό μεσοεπιθετικό και θα στραφεί ξανά προς τον Ολυμπιακό για... βοήθεια καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα METROSPORT, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τόμας Ντε Βινσέντι.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα "κόψει" ο Μίτσελ και αυτό ακριβώς περιμένουν στον Άρη για να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του Ντε Βινσέντι.
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μόλις ο Μίτσελ ανακοινώσει ποιους παίκτες δεν υπολογίζει με τους ανθρώπους του Άρη να εξετάζουν και την περίπτωση του Λυκογιάννη αλλά και αυτή του Σιώπη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ιστορικη ομαδα κι εχετε καταντησει η χωματερη των γαυρων οτι δεν θελουν το πετανε σε σας και εσεις πανηγυριζετε
Once a worm,always a worm... Σκουληκια,μια ζωη καταδικασμενα να σερνονται στο χωμα...κι οταν ξεμυτιζουν απ'τις τρυπες,να τρεφονται με απομειναρια οργανικης υλης!!
Η πλάκα είναι ότι τα μεταξύ τους παιχνίδια ( ΟΣΦΠ & "Θρυλάρης θυγατρική " ) θα "παίζονται" και στο Στοίχημα..!! Ωραία πράγματα, Άκρως Ελληνικά!!! Η ξεφτίλα δεν έχει όρια πια!
αφου ειναι κουτος ας γινει αρειανος
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΣΚΟΥΛΗΚΟΔΡΟΜΙΕΣ! ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΘΕ ..."ΟΜΑΔΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ, ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ!
25 xronwn...de lew polu kalos paixths k enw evlepe ti ginotan ston gayro phge...etsi xanontai kapoioi paixtes...apo vlakeia k manager!
εασαι νεος εξελιξιμος ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΣΦΠ γιατι θα παιζεις στον αρη και στα αλλα παραρτηματα