2 ΣΧΟΛΙΑ

Τρέλα για την ΑΕΚ που επιστρέφει...

Πρώτο θέμα είναι στον αθλητικό Τύπο η χθεσινή συγκλονιστική παρουσία του λαού της ΑΕΚ και η απίστευτη στήριξή του προς την ομάδα

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τη λέξη "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" βγαίνει σήμερα η ΩΡΑ αφιερωμένη στον λαό της ΑΕΚ και τη χθεσινή εκπληκτική παρουσία του στα Σπάτα: "Δεν υπάρχει αυτό που έγινε χθες! Με αυτό τον κόσμο η ΑΕΚ πατάει ήδη στην κορυφή! Ούτε σε εποχή προετοιμασίας για Τσάμπιονς Λιγκ δεν δήλωσε τόσο αποφασιστικό "παρών" ο κόσμος της ΑΕΚ. Πολλοί έφυγαν αναγκαστικά πριν καν πλησιάσουν το προπονητικό κέντρο, γιατί απλά δεν ήταν πια δυνατό να προσεγγίσεις με αυτοκίνητο, ούτε στο χιλιόμετρο! Παθιασμένοι ναι, αλλά και σοβαροί και μετρημένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, δεν πήγαν στα Σπάτα για πανηγύρια που δεν ταιριάζουν στην περίσταση, αλλά για δήλωση αγάπης στην ομάδα τους, πίστης στο νέο ξεκίνημα και στους ανθρώπους που μπήκαν μπροστά".

SPORTDAY

Πρώτο θέμα είναι στη SD η χθεσινή πρώτη της ΑΕΚ: "Η αντεπίθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες και το σύνθημα είναι ήδη γνωστό: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: Πρώτη προπόνηση στα Σπάτα με περίπου 1.500 οπαδούς και την... επίβλεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη".

LIVE SPORT

"ΑΕΤΟΙ!", γράφει στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η εφημερίδα και εξηγεί: "Η ΑΕΚ και τα παιδιά της δεν έπεσαν ποτέ και συνεχίζουν να πετούν ψηλά... Ντελίριο ενθουσιασμού και τσουνάμι στήριξης από 1.500 οπαδούς στην πρεμιέρα της Ένωσης". Παράλληλα, η LIVE SPORT γράφει: "Χοντρό πρόβλημα! Το απλήρωτο 44 απειλεί 25 παράγοντες του Δικεφάλου την τελευταία 20ετία. Εκδόθηκαν τα πρώτα εντάλματα σύλληψης, αναζητούνται 2,5 εκατ!"

GOAL

Πρώτο θέμα και στο GOAL όσα έγιναν χθες στα Σπάτα: "Τρέλα για την... επιστροφή! Με αυτοκίνητα, μηχανάκια, ακόμα και... ταξί οι αφίξεις στο προπονητικό κέντρο. Πάνω από 1000 οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα και αποθέωσαν Μελισσανίδη, τεχνικό τιμ και παίκτες στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα για την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα".

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
tzo21 - 23/7/2013 10:49

Γ Εθνικής ομάδα να πουλάει 5.000 δειαρκίας σε 9 μέρες..να έχει 2.500 κόσμο στην πρώτη..σε όλο το σύμπαν...αυτό μόνο στο πλανήτη ΑΕΚ γίνεται.....ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΧΑΡΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!

manos12 - 23/7/2013 10:25

-------------------------------- Η μεγαλύτερη νίκη της ΑΕΚ --------------------------------- Η ΑΕΚ είναι πιά Γ' Εθνική, όμως τα πρωτοσέλιδα ελιναι κατακίτρινα ! Γιατί; Οι βασικοί λόγοι είναι δύο. 1. Ο πρώτος και προφανής είναι η δυναμική της ομάδας που πηγάζει από τον πολυπληθή αλλά και συσπειρωμένο κόσμο της. Έναν κόσμο που δεν την άφησε ποτε στην Ιστορία της, όσο κάτω και εάν ήταν, εφόσον έβλεπε δύο πράγματα. Την προοπτική, αλλά και ότι πατάει πάνω στην ιστορία της και τις αξίες της. Οι μόνες στιγμές που... Συνέχεια θυμάμαι την ΑΕΚ χωρίς συμπαράσταση από τον κόσμο της, δεν ήταν όταν η ομάδα είχε αγωνιστική απαξίωση. Ήταν όταν η ομάδα έπαψε να πρεσβεύει τις βασικές της αξίες και κυρίως την ¨'Ενωση". 2. Ο δεύτερος λόγος που τα πρωτοσέλιδα ελιναι κατακίτρινα, είναι ότι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, δεν βρίσκει πλέον ενδιαφέρον και χαρά στην Σ.Λ. (Σάπια Λίγκα). Νιώθουν όλοι, δημοσιογράφοι, ΑΕΚτζήδες και λοιποί συγγενείς, ότι αυτό που ήξεραν ως ¨ποδόσφαιρο" δεν υπάρχει πλέον στον ελληνικό χάρτη! Ούτε θέαμα, ούτε ανταγωνισμός, ούτε διαφάνεια ούτε καν κόντρες και πειράγματα ! Και βαθειά μέσα μας, ΟΛΟΙ, ελπίζουμε ότι ο Κος Μελισσανίδης λέει αλήθεια, και ότι ο σκοπός τους εκτός από την απογείωση της ΑΕΚ, είναι και η ανάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλοι λοιπόν κρίνονται κάποτε σε αυτή την ζωή. Εύχομαι και ελπίζω, σε λίγα χρόνια να μην διαψευσθεί ο Κος Μελισσανίδης και συνεχίσω να είμαι περήφανος που είμαι ΑΕΚτζής και μάλιστα στο πολλαπλάσιο!

ΕΠΟΜΕΝΟ