Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκαθάρισε την κατάσταση γύρω από δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις μεταγραφικού ενδιαφέροντος για τη «βασίλισσα».
Έτσι, λοιπόν, ερωτηθείς για τον Γκάρεθ Μπέιλ, το όνομα του οποίο δεν σταματάει να «παίζει» για τη Ρεάλ, ο Αντσελότι ανέφερε ότι: «Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω».
Όσον αφορά τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, που φερόταν να έχει βρεθεί... με το ενάμιση πόδι στο «Έμιρεϊτς» για λογαριασμό της Άρσεναλ, τα δεδομένα ανατράπηκαν και ο κόουτς των «μερένχες» τόνισε: «Ο Γκονζάλο θα μείνει μαζί μας. Είναι πολύ καλός παίκτης και είμαι χαρούμενος που θα τον έχω εδώ μαζί μου».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
