Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η ΣΕΚΑΠ στον Σαββίδη και με την βούλα

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και επίσημα κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Συνεταιριστικής Ελληνικής Καπνοβιομηχανίας    


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε το 50.36% της ΣΕΚΑΠ από την Αγροτική Τράπεζα και έχοντας ήδη το ποσοστό της ΣΕΚΕ είναι πλέον ο μεγαλομέτοχος της Συνεταιριστικής Ελληνικής Καπνοβιομηχανίας και επίσημα.
Δημοσιεύματα οικονομικών εφημερίδων αναφέρουν πως το κόστος μεταβίβασης ανήλθε στα 3.318.337 ευρώ και καταβλήθηκε σε μετρητά ενώ δεν υπολογίζονται τα χρήματα που θα πρέπει να βάλει ο νέος επενδυτής για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΤΕ «η συναλλαγή αυτή αποτελεί μια άμεση ξένη επένδυση, η οποία ενισχύει την ελληνική περιφέρεια και την αγροτική παραγωγή σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία, ενώ διασφαλίζει τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης, με τις συνακόλουθες θετικές συνέπειες».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ