Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ελεύθερος ο Κόκκαλης

Ο επικεφαλής της Intralot φέρεται να υποστήριξε πως οι συμβάσεις ήταν επωφελείς για τον ΟΠΑΠ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Σωκράτης Κόκκαλης απολογήθηκε σήμερα για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.
Η κατηγορία αφορούσε συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ ύψους 350 εκατομμυρίων ευρ΄, την περίοδο 2006-2007, για την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης από την εταιρεία Intralot του Κόκκαλη προς τον ΟΠΑΠ.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ΟΠΑΠ δεν απευθύνθηκε για το συγκεκριμένο έργο στην θυγατρική του εταιρία Glory παρά τη συμβατική υποχρέωση που είχε. Επιπλέον, βάσει της μηνυτήριας αναφοράς της θυγατρικής του ΟΠΑΠ η Glory μπορούσε να εκτελέσει το έργο με το 1/3 του τιμήματος. Ο κ. Κόκκαλης σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι οι συμβάσεις ήταν επωφελείς για τον Οργανισμό. Υποστήριξε επίσης ότι η Glory δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό.
Για την ίδια κατηγορία, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, απολογήθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Κώστας Αντωνόπουλος και ο γενικός διευθυντής της εταιρίας στοιχημάτων - επίσης συμφερόντων Κόκκαλη- Ανδρέας Παπούλιας ενώ για το αδίκημα της απιστίας ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Βασίλης Νειάδας. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ