Από αύριο Πέμπτη (11 Ιουλίου) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2013-14 και θα δίνονται μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.
Όπως εξηγεί στο φυλλάδιο των διαρκείας η ΑΕΚ, ανανεώσεις θέσεων (περσινών κατόχων) δεν θα ισχύουν.
Από εκεί και πέρα τα προνόμια που θα έχει ο κάθε φίλος της ΑΕΚ που θα αγοράσει φέτος διαρκείας θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα και ανάλογα με τα χορηγικά προγράμματα που θα συμφωνηθούν.
Ωστόσο, όσοι αγοράσουν διαρκείας τόσο φέτος όσο και την επόμενη σεζόν θα έχουν ως βασικό προνόμιο να έχουν προτεραιότητα αγοράς διαρκείας στο νέο γήπεδο.
Τα σημεία εξυπηρέτησης:
Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτι ΟΑΚΑ, είσοδος κεντρική πύλη σταδίου), Κηφισιάς 37 & Σπύρου Λούη 15123 Μαρούσι Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 19.00 και Σάββατο 10.00 - 15.00.
Μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.aekfc.gr
Μέσω τηλεφωνικού κέντρου 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας). 210-6855830 (από κινητά), φαξ 210-6821838.
Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00 - 14.00.
Ηλεκτρονική διεύθυνση tickets@aekfc.gr
Σχετικά τώρα με τους τρόπους αγοράς - πληρωμής των διαρκείας: Με μετρητά για αγορές στο τμήμα εισιτηρίων. Πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Diners μέσω όλων των σημείων εξυπηρέτησης (μέχρι 9 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 8 για αγορές Αυγούστου και 7 για αγορές Σεπτεμβρίου). Εξαιρούνται οι αγορές εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα των επισήμων και στη θύρα 29 (μέχρι 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου και 10 για αγορές Σεπτεμβρίου). Κατάθεση στο λογαριασμό της ΑΕΚ - Τμήμα ποδοσφαίρου στην Τράπεζα Πειραιώς.
Η πώληση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής πρέπει να γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση 1 αστικής μονάδας) & 210- 6855830 (από κινητά). Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Eγω δεν ξερω ουτε εναν στον κυκλο μου που να εχει πιστωτικη καρτα πλακα κανουμε τωρα???ασε που για να χεισ καλη οπτικη γωνια στο αχενεσ ολυμπιακο σταδιο πρεπει να σκασεισ οχι 150 αλλα τα διπλασια.η πολιτικη με τα δειαρκειασ ειναι λαθοσ απο καθε απο αποψη.και το σημαντηκοτερο ειναι οτι δεν σκεφτηκαν τουσ ανεργουσ αυτοι δεν εχουν το δικαιωμα να πηγαινουν στο γηπεδο???ειναι λιγοτερο αεκτζηδεσ απο αυτουσ που τα εχουν???εχω χρονια διαρκειασ αλλα φετοσ με αυτεσ τισ τιμεσ δεν μπορω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δυστηχωσ
παιδια τα εισητηρια ειναι πανακριβα,μην ξεχνατε οτι περυσι α εθνικη τα εισητηρια κοστιζαν 150 και φετος γ εθνικη 250..και θα παιζουμε και μερα μεσημερι.κατεβαστε τιμες ο κοσμος δεν εχει λεφτα...λεει τα μισα θα πανε για το γηπεδο..αντε εγω σου λεω οτι θα μαζεψει 2 εκατομυρια το 1 θα παει για το γηπεδο,τοσα λειπουν?ρε σοβαρευτητε γ εθνικη παιζουμε.....ενω συσπηρωσε τον κοσμο ο τιγρης τους εκανε μια γροθια καλυτερα απο καθε αλλη φορα με αυτες τις τιμες τους εδωσε μια και τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ διελυσε....μα δεν μπορω να το χονεψω 150ευρω στο πεταλο και 250 στο κορνερ? Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!
Τις δόσεις τις πληρώνεις με πιστωτική η με κάποια κατάθεση σε λογαριασμο
καλημερα παιδες!!!αδερφια ΑΕΚΑΡΕΣ!!!!!σταματηστε την γρινα...φτηνα η ακριβα τα διαρκειας..αυτα ειναι..αλλωστε τα μισα πανε για το γηπεδο!!!!!150/2=75 για την ομαδα 75 για τον ΝΑΟ μας!!για να μπουν τα παιδια μας...οπως εμεις στο δικο τους σπιτι...οπως καποτε οι παππουδες μας μας παρεδωσαν το δικο μας τωρα να κανουμε και εμεις το ιδιο στα παιδια μας!!ειν αι υπωχρεωση μας αδρφια!!!!!ξερω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι..αλλα αξιζει για να δωσουμε μια ΑΕΚ στους απογονους μας μεγαλύτερη απο εκεινη που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας εδωσαν οι δικοι μας!!!!απο την αλλη ο ΤΙΓΡΗΣ απο οτι βλεπεται αδερφια ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ δεν φτιαχνει μια ομαδα γ'εθνικης αλλα μια ομαδα που αξια θα στεκοταν στην σουπερ λιγκ!με ηδη εναν παιχτη α'ισπανιας...που θα τον ζηλευαν πολλοι και επονται και αλλοι..δεν μποροευμε να θελουμε απο την μια με το καλημερα γηπεδο...παιχτες τυπου σκοκο μπλανκο..ντεκο..και απο την αλλη 50-70 ευρω διαρκειας..ειναι παραλογο αδερφια για σκεφτηται το!εδω στο νησι ομαδε τοπικου με παιχτες λαικης αγορας και 5χ5 και εχουν 50αρικο διαρκειας!!οχι η ΑΕΚ..με κορδερο κλπ..ας το σκεφτουμε λογικα καιθα δουμε οτι οι τιμες ειναι τσιμπημενες..αλλα με ΑΙΤΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!εγω ειμαι απο χιο και θα παρω 2..και ας εχω και τα εξοδα εισητηριων ξενοδοχειων κλπ..τωρα δειχνουμε ποσο αγαπαμε την ΑΕΚ μας!!!!ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.............................................Α Ε Κ!!!!!!!!!!!!!Α Ε Κ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
προς aek365: στην τιμη περιλαμβανεται και η εγγραφη στην ερασιτεχνικη. οσοι ειμαστε ηδη μελη , πληρωνουμε λιγοτερα κατα το ποσο της εγγραφης?
Α ρε παναγία μου, θυμάμαι που εδωσα 350€ το 2005-2006 και μου φαινόταν φτηνό! Τότε βέβαια παίζαμε Α εθνική αλλά τώρα έχουμε ένα όραμα, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Παίδες δεν πληρώνουμε φέτος για να δούμε μπάλα πως το λένε! Πληρώνουμε για το αύριο, για το μέλλον, για το ΓΗΠΕΔΟ! Θα το πάρω με δόσεις ένα των 200€. Άμα είναι 9 άτοκες θα την παλέψω. Μην γκρινιάζουμε όμως ρε παιδιά, άμα δεν μπορούμε κοιτάμε δίπλα μας ένα φίλο μπας και έχει να τσοντάρει ότι μας λείπει. Αν δεν έχουμε καθόμαστε και προσευχόμαστε του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρόνου να ναι καλύτερα για όλους!
Γιατί τότε δεν είχες όραμα το γήπεδο? Τότε δεν είχες όραμα που ήσουν δεύτερος με Σάντος? Τότε γιατι τα δωσες? Άσ' το φίλε! Μην ακυρώνεις την ΑΕΚ που έδωσε άνισες μάχες, κι έχασε πρωταθλήματα στον πόντο! Η ΑΕΚ, είναι πάντα ΑΕΚ. Κι απο ότι είδες μόνο ο κόσμος τη στηριζε. Όλοι οι άλλοι κάνουν buisness, η το κομμάτι τους, για υστεροφημία. Συμπάθα με!!
Υπάρχει και η λύση με 50 ευρω, να τη βγάλουμε τη χρονιά.. Ποσο να 'χει ενα μεμονωμένο εισιτηριο για κάθε αγωνα ρε παιδιά? 5-6-7 άντε 10 ευρω!!! Ε βάλε ότι θα πάμε σε 5 παιχνιδια ο καθένας, και καλα είναι! Ποιος θ ανεβαίνει ΟΑΚΑ, να βλέπει την ομάδα? Εδω δεν ανέβαιναν πέρυσι, που γίνονταν εκκλήσεις, για σωτηρία!!!! Ξυπνήστε ΑΕΚτζήδες!! Μην πάμε απ η Σκύλα στη Χάρυβδη. Η ΑΕΚ, αντιπροσωπεύει, τον πρόσφυγα, το φτωχό κόσμο των συνοικιών, της Αθηνας και του Πειραιά, πλην όμως, το νοικοκύρη, τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οικογενειάρχη, κι όχι το κορόιδο.. Σεβασμός στον κόσμο..
προς ΑΕΚ365 στα αμεα περιλαμβάνεται συνοδός και αν ναι πόσο θα είναι επιπλέον? ξενέρωσα λίγο ρε π@@στη
Ειναι φτηνά για Α Εθνική! για Γ Εθνική είναι ακριβά... Πιο ακριβά απο πέρυσι, απ της Α Εθνικής.. Απαράδεκτο.. Ας μας ζητήσει ανοιχτα, συνεταιριλίκι.. Ποιος μίλαγε για 20 - 25 χιλιάδες διαρκείας? ουτε 10.000 δε θα φτάσουμε.. Πολλά τα λεφτά για το θέαμα Γ Εθνικής.
Ας υποθέσω ότι έχω τα χρήματα. Η θέληση υπάρχει (εδώ πήραμε διαρκείας πέρσι με τον Φουρτάδο), μ αρέσει η ιδέα να συμμετέχω για το γήπεδο αλλά θέλω και το τυράκι. Δηλαδή πές μου ότι θα φτιάξεις έναν πίνακα που θα αναγράφονται όσοι συμμετέχουν με τον οβολόν τους, η πές μου ότι η θέση μου στο ΝΑΟ θα έχει το όνομά μου (με ένα αυτοκόλλητο ρε παιδιά να το βγάλω φωτογραφία να το δείχνω στα παιδιά μου), πες μου έστω ότι ένα πλακάκι θα έχει το όνομά μου, να πάω να πάρω. ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ. Τώρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μου λες ότι τα μισά πάνε για το γήπεδο, χωρίς, εδώ που τα λέμε, να είναι άκρως απαραίτητα ώς ποσό, ΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙΣ. Σε πιστεύω ότι θα φτιάξεις γήπεδο αλλά θέλω η δική μου συμμετοχή να έχει και μια απόδειξη. Είμαι ματαιόδοξος ΝΑΙ. Επίσης, επειδή ΑΕΚ είναι μια, για πες μου πώς θα πάρω διαρκείας στο ΜΠΑΣΚΕΤ ? Το είχα σκοπό γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα. Μήπως να μου πεις ότι όποιος είναι μέλος στην ερασιτεχνική θα έχει και σοβαρή έκπτωση στο διαρκείας του ΜΠΑΣΚΕΤ ?
Πολύ σωστά μιλάς φίλε styl...Ένα απ'όλα αυτά να δώσει σαν κίνητρο και τότε θα δεις για πότε γίνεται ο χαμός με τα διαρκείας...Εννοείται πως πιστεύουμε ότι θα το κάνει το γήπεδο...Εννοείται πως πιστεύουμε ότι θα κάνει μια ΑΕΚ πανίσχυρη...Αλλά δώσε και σε μας ένα κίνητρο ισχυρό να συμμετέχουμε σε όλο αυτό...Πολύ σωστός...
Enwsitis-21 χαχαχα πόσο είσαι? εσύ πιστεύεις ότι τα 2 μύρια θα τον σώσουνε ε? μην λες ότι νάνε δεν σου είπε αν πάρεις θα χτίσω και αν όχι δεν θα το χτίσω... γιατί τόση κλάψα? υπάρχουν και τα απλά εισιτήρια έλεος
Τι σχέση έχει η ηλικία ρε μεγάλε;Νιώσε λίγο τι λέω...Και δεν κλαψουρίζω...Λέω την αποψή μου...Το θεωρώ άδικο όλο αυτό,απλά...Και αφού δεν θα τον σώσουνε γιατί να το κάνει τότε;Αφού έτσι κι αλλιώς θα το χτίσει...Τα 2 μύρια από εμάς περιμένει;
Πολύ μίζερος κόσμος! Ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!!!! Κανείς χωρίς εισητηριο διαρκείας !! Πάμε για τις 30000 και βάλε!!
Απογοήτευση σκέτη,πίκρα και ξενέρα...Τίγρη σε πάω με χίλια,αλλά θες να φτιάξεις γήπεδο και με τα λεφτά του απλού κόσμου...Γι αυτό εκτόξευσες τις τιμές στα ύψη...Δεν γίνεται όμως αυτό φίλε και ειδικά στις εποχές που ζούμε...Την πονάμε την ΑΕΚΑΡΑ μας,την αγαπάμε,κλαίμε γι αυτήν,αλλά δεν είμαστε και κορόιδα...Το ακριβό διαρκείας για φέτος που παίζουμε και Γ' Εθνική έπρεπε να έιναι 200 ευρώ...
Βρε φίλε tool21 και εγω δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις, πόσο εύστοχο και διορατικό είναι να ασκείς πολιτική ακριβών διαρκείας σε ενα λαό που εχει αποδείξει οτι ξέρει να στηρίζει τα ιδανικά του αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Δηλαδή θεωρείς οτι οι προσιτές τιμές εισητηρίων δεν θα προκαλουσαν ενθουσιασμό και ανταπόκριση στον κόσμο της ΑΕΚ?? και τέλος πάντων ενας οικονομικό μέγεθος της εμβέλειας του Τιγρη δεν πρέπει να ζητά απο τον κόσμο λεφτα (σε αυτη τη φαση) αλλα μόνο υποστηριξη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και συσπειρωση, ήταν λάθος κίνηση και αυτό θα φανεί σύντομα απο την ανταπόκριση
Καλα τα λες dikefalos1924 και Tribal 21...Το μοντελο Dortmund το εχετε ακουστα?η τσαμπα μιλαμε?Ο Μελ θελει ενεργα μελη ερασιτεχνικης για να μην παθουμε οτι παθαμε τα προηγουμενα χρονια.ΓΕΝΙΚΑ η ΑΕΚ και οι ΑΕΚτζηδες να μην εχουν αναγκη κανεναν μελισσανιδη.Ο ανθρωπος το ειπε...Το γηπεδο θα γινει ειτε με 30.000 διαρκειας ειτε με 100 διαρκειας.Δεν εχεις δεν περνεις?Τι δεν καταλαβαινετε και οι 2 και γκρινιαζετε απο τις πρωτες ωρες?Ειπε ολοι θα κριθουμε.Αν εκανε λαθος θα φανει τον Σεπτεμβριο στον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απολογισμο.Στα 150 ευρω η αναλυση ειναι η εξης:35 ευρω η εγγραφη στην ερασιτεχνικη,και 75 ευρω στο γηπεδο.Δλδ μας μενουνε 45 ευρω.Απλα μαθηματικα τι δεν καταλαβαινεται και οι 2?Προτιμας 45 ευρω αγοραζοντας αερα η 150 με τα παραπανω προνομια.Αν θελουμε θα συνεισφερουμε χωρις να ρωταμε πως και τι.Ουτε εμενα μου περισσευουνε τα 150 αλλα θα τα σκασω γτ αξιζει να τα σκασω για πρωτη φορα τα τελευταια 20 χρονια και βαλε.Τι δεν καταλαβαινετε?ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.Απο το να καθεσαι και να γραφεις κοψε το Ιντερνετ κ μην περνεις το iphone 6 για να παρεις διαρκειας για να μην ερθει ο καθε Γκρεμιτσας και ο καθε ΧΧΧ να λεηλατουνε οτι εχει το ιδιο σου το σπιτι.Τι δεν καταλαβαινεται?
75+35=110.Δικο μου λαθος.40 ευρω δλδ η πραγματικη αξια του φτηνοτερου διαρκειας.
Φίλε tool21,πες μου κάτι απλό....γιατί να έχει 5-6-10000 διαρκείας και όχι 15-16-20000?? Με τα ίδια ποσοστά που αναφέρεις πιο πάνω αλλά με μικρότερο αντίτιμο,θα είχε το ίδιο οικονομικό κέρδος και ίσως και παραπάνω και θα είχε διπλάσιο κόσμο στο γήπεδο!! δεν είναι πιο λογικό?? 2) 100.000-150.000 από τα διαρκείας που θα πάνε για το γήπεδο,δεν φτάνουν ούτε για τα καθίσματα...οπότε δεν νομίζω να είναι τόσο σημαντικά όσο το να έχεις κόσμο στο γήπεδο.... 3)σε τέτοιους καιρούς πρέπει να δείξεις κατανόηση και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανθρωπιά!! Το να λες τόσο κάνει και ΑΝ θες πάρε αν όχι στα @@ μου,δεν είναι και τόσο πρέπων...ιδικά από έναν άνθρωπο σαν τον τίγρη. 4)λίγο σεβασμό στα άτομα που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να πάρουν διαρκείας και δεν μπορούν...δεν μπορείς να τους πετάς έτσι έξω!! Άτομα που έχουν δώσει χιλιάδες ευρό μέχρι τώρα για την ΑΕΚ!! Και στο κάτω-κάτω όσο και αν το κάνεις για την ΑΕΚ....θα βλέπεις αντιπάλους στιλ ΑΟ Μαγούλας....δλδ αν παίζαμε CL,πόσο θα είχε το διαρκείας???
Tribal 21 εντελως φιλικα γινεσαι κουραστικος και επαναλαμβανεις τα ιδια πραγματα που απαντησα πιο πανω.Αν εγω,εσυ και ο καθενας μας θελουμε να παμε στο γηπεδο και να εχουμε 30.000 σε καθε αγωνα θα το κανουμε.Οπως το εχουμε ξανακανει στο παρελθον.Δεν χρειαζεται να παρεις διαρκειας.Το κερδος που εχει απο ενα απλο εισητηριο Κυριακης σε σχεση με το διαρκειας ειναι πολυ μεγαλυτερο.Αν πας να δεις 10 παιχνιδια φετος θα δωσεις 100 ευρω.Ο Μελισσανιδης σου δινει με 150 την δυνατοτητα να δεις ολα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνιδια,να γινεις μελος της Μανας ΑΕΚ και σου ξεκαθαριζει πως τα μισα πανε στο γηπεδο με ΑΠΟΔΕΙΞΗ που θα εχει το ονομα σου.Θα μπορουσε να το ειχε βαλει 80 ευρω και να αγοραζεις αερα κοβωντας 30.000 και θα εβαζε στην τσεπη του κοντα στα 2 μυρια.Αν εβαζε την επιλογη αυτη θα επρεπε να δωσεις αλλα 50 για να γραφτεις στην ερασιτεχνικη για να εχεις προτεραιοτητα διαρκειας στο νεο γηπεδο.ΑΛΛΑ επειδη η κλαψα ειναι στο αιμα μας οταν θα ερθει η ωρα να μπουμε στην Αγια Σοφια και ο κατοχος του διαρκεια 150ευρω θα αγορασει διαρκειας με τα μισα λεφτα απο οτι εσυ που θα εδινες 80 παλι θα κλαιγατε και θα λεγατε πως ειναι αδικο κλπ κλπ. 2.Ο Μελ ζητησε συστρατευση.Δεν ζητησε συστρατευση με διαρκειας.Δεν ειναι Κοκκαλης ουτε Μαρινακης να εκδιδει 3ετης διαρκειας φερνοντας τον πρωτο χρονο Ριβαλντο και τις υπολοιπες 2 Τατση και Παντο.Σου ειπα οτι το γηπεδο θα φτιαχτει ειτε με 100 διαρκειας ειτε με 1000 ειτε με 10.000.Ο κοσμος θα ερθει στο γηπεδο αν θελει χωρις να αγορασει διαρκειας.Με απλο 10ευρω εισιτηριο.Θα ερθει ομως?Η θα ειναι της δικια σου νοοτροπιας οτι παιζουμε με τον ΑΟ Μαγουλας τι να παω να δω? 3.Σαφως και πρεπει να δειχνεις κατανοηση σε τετοιους καιρους και το ειπα στο πρωτο μου ποστ.Τον ανθρωπο Μελισσανιδη δεν τον ξερεις προσωπικα ουτε εσυ ουτε εγω για να ξερουμε τι ανθρωπος ειναι.Οι πραξεις δειχνουνε τι ανθρωπος εισαι και οι πραξεις του Μελισσανιδη δειχνουνε οτι ειναι πιο ΑΕΚ απο τον καθενα μας.Σε αντιθεση με το παρελθον που ειχαμε οπαδους ΑΕΚτζηδες απο κουνια με ΑΦΜ που δεν εχουνε δωσειΚαλα θα κανεις λοιπον να ψαξεις που πηγανε εκεινα τα λεφτα που εδωσες για τον ηγετη απο κουνια κ οπαδο με ΑΦΜ και να μην κλαις για τα λεφτα που θα δωσεις που σου ξεκαθαριζει που πανε και γτ(Αν δωσεις).Ξεκαθαρα πραγματα Μελος Ερασιτεχνικης,προτεραιοτητα και διευκολυνση για διαρκειας στο νεο γηπεδο,μισα εσοδα του εισητηριου στο γηπεδο.Πιο κατω δεν παει.Δεν θελεις τα παραπανω προνομια?Ελα την Κυριακη δωσε 10 ευρω και τελος.Δεν ειπε κανεις πως δεν σε θελει στο γηπεδο.Ισα ισα ειπε πως κανεις δεν περισσευει. 4.Για το σεβασμο αυτα που ειπες τα θεωρω γελοιοτητες(δυστυχως δεν μπορω να πω κατι πιο βαρυ).Αλλωστε τα τελευταια 20 χρονια εχουμε χορτασει απο σεβασμο με της προηγουμενες διοικησεις.Τι να πρωτοθυμιθουμε και εσυ και εγω και ο καθε ΑΕΚτζης που επαιρνε διαρκειας ολα αυτα τα χρονια.Πηγαινες στο γηπεδο και δεν τολμουσανε να σε κοιταξουνε στα ματια οι Α-μετοχοι που μας διοικουσανε απο τον υπερβολικο σεβασμο.Πηγαινες στο γηπεδο και μονο το χερι που δεν μας φιλουσανε απο τον Σεβασμο που μαε δειχνανε.1 μηνας περασε και τα ξεχασατε ολα???Τοσο ευκολα?Τοσο απλα?Εμενα η ψυχη μου ακομη μαυρισμενη ειναι οπως πρεπει να ειναι απο καθε ΑΕΚτζη που σεβεται την ΑΕΚ σαν ομαδα,σαν οικογενεια σαν ιδεα.Τον Σεβασμο τον κερδιζεις δεν τον απαιτεις.Αν αγαπας την ομαδα τα χιλιαδες ευρω θα γινουνε εκατομυρια και δεν θα νοιαστεις καθολου.Χωρις ΑΕΚ δεν ζουμε νιωθετε?Δεν σου ειπα να πεινασεις για να παρεις διαρκειας.Ουτε να στερηθεις και να στερησεις πραγματα σημαντικα για την επιβιωση σου.Αλλα αν εισουνα σε αυτη την κατασταση δεν θα ειχες ουτε PC ουτε internet να απαντας με τροπο ειρωνικο σε μενα κ να απαιτεις σεβασμο απο τον ανθρωπο Μελισσανιδη που σου εχει δειξει ποιος ειναι!Ουτε Κοζωνης,ουτε Βιντιαδης,ουτε Χατζηχρηστος ουτε Νοτιας ουτε Αδαμιδης ουτε Τροχανας ειναι.Η τελευταια μεγαλη ΑΕΚ ηταν με αυτον και η επομενη θα ειναι ξανα με αυτον.Θες να ακολουθησεις?Καντο.Δεν θελεις και δεν
ουτε ενα ευρω για την ΑΕΚ και ζουνε και θα ζουνε τις οικογενειες τους με τα λεφτα μου και τα λεφτα σου(Χατζηχρηστος).
συμφωνεις?Μην ακολουθεις οπως εκανα εγω προσωπικα τον τελευταιο χρονο(και πολυ αργησα) που δεν εδωσα ουτε 1 ευρω για τα λαμογια που μας διοικουσανε.Κανεις δεν θα σου πει πως δεν εισαι ΑΕΚ.Δικαιωμα σου ειναι να μην συμφωνεις με κατι και να εχεις αντιρρησεις.Το να πολεμας ομως ενα νεο ξεκινημα με αρνητικη ενεργεια και κακη διαθεση δεν ωφελει κανεναν και πανω απο ολα την ΑΕΚ.Εγω εποχες που εδινα 200 ευρω για διαρκειας και ετρωγα ξυλο και καρεκλες απο ΑΕΚτζηδες στο ιδιο μου το γηπεδο δεν θελω να ξαναζησω και θελω να τα διαγραψω οριστικα απο την μνημη μου(Οσο και αν ειναι δυσκολο).Τα σημαδια στην πλατη μου φαινονται ακομη. Για να κλεισω εντελως ενημερωτικα η τιμη του διαρκειας δεν βγαινει μονο απο ποια κατηγορια παιζεις.Εξαρταται απο το γηπεδο που παιζεις,τα λειτουργικα εξοδα του γηπεδου.Απο την στιγμη που παιζουμε στο ΟΑΚΑ η τιμη του εισητηριου δεν γινεται να πεσει κατω απο 80-100 ευρω.Αν παιζαμε CL ισως να ειχε 300 ισως και 400.Θα σου απαντησω σε αυτη την ερωτηση σε 3 χρονια απο τωρα...Keep Calm γτ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ!
+1 τι δεν καταλαβαινεις?? χαχαχαχα
Αδερφια, η διχονοια και οι τσακωμοι δεν βγαζουν πουθενα... Πιστευω πως ολοι εδω μεσα θελουμε να ειμαστε παροντες στην ΑΕΚ της καρδιας μας.. Θα μπορουσαμε ολοι εδω μεσα, να στεναμε μια επιστολη στη διοικηση ως απλοι οπαδοι της αγαπημενης μας ομαδας παραθετοντας τις σκεψεις μας χωρις να δημιουργησουμε το παραμικρο αισθημα διχασμου και ζητωντας μια μειωση 50 ευρω.. Αδερφια, η ΑΕΚ σημαινει Ενωσις!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 150 ΚΙΛΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ 300 Ε??
Σε μιά εποχή που ο κόσμος τα φέρνει δύσκολα και σε μία σεζόν που απαιτείται η συμπαράσταση του κόσμου στην ΑΕΚ δεν βάζεις τέτοιες τιμές στα διαρκείας ούτε αναλαμβάνεις πρόεδρος για να κτίσουν το νέο γήπεδο( ή μέρος αυτού) οι οπαδοί της Ομάδας. Θα περιμέναμε κατώτερη τιμή εισιτηρίων τα 50 ευρώ και να φταναμε στη θύρα 9 στα 300 ευρώ από εκεί και επάνω ας υπήρχαν ψηλότερες τιμές ( ας έφτανε το ακριβότερο και στις 6000). Γιατι μέ όλη την εκτίμηση που τρέφω στον Τίγρη, έκανε φάουλ
Πανάκριβα και ούτε καν μία έκπτωση για τους άνεργους....
Ακριβώς! Ας γίνει το γήπεδο και τότε θα πάρουμε διαρκείας, προς το παρόν... απλά εισιτήρια!
που είναι αυτή η αίθουσα κασιματη???
Παιδιά απότι κατάλαβα για αγορές από το aekfc.gr μέσω πιστωτικής κάρτας δε θα έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε με δόσεις; Και μιά άλλη ερώτηση που θα ήθελα τη βοήθειά σας. Οι κάρτες διαρκείας είναι ονομαστικές; Μπορεί να μπει με αυτή κάποιος άλλος εκτός από τον αναγραφόμενο; Ρωτώ γιατί είμαι από Κύπρο και δε νομίζω να τα καταφέρω να έρθω Αθήνα φέτος για να δω την αεκάρα μας οπότε δε θα ήθελα να πάει χαμένο το διαρκείας και να το στείλω σε κάποιο φίλο Αεκτζή που δεν έχει τη δυνατότητα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγοράσει.
ΕΛΕΟΣ!!!Ακομη δεν ξεκινησαμε και αρχισαμε να κλαιμε και να κατηγορουμε τον Μελισσανιδη.Πιο ΑΕΚτζηδες δεν γινεται πραγματικα.Ντρεπομαι για την ομαδα που υποστηριζω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.Καταρχην αυτα που ειπε ο Μελισσανιδης μας αγγιζουνε ολους..."Τιποτα δεν ειναι ευκολο,τιποτα δεν θα μας χαριστει και η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ".Τι δεν καταλαβαινετε?Οποιος δεν εχει δεν παιρνει.Απλα τα πραγματα.Τι δεν καταλαβαινετε?Ολοι θελουνε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να βοηθησουνε αλλα δεν εβαλε σε κανεναν το μαχαιρι στο λαιμο να παρει διαρκειας.Αν δεν μπορεις πας και βλεπεις κυριακη παιχνιδι με 10 ευρω με τον αετο βουλας η δεν πας καθολου.Τι δεν καταλαβαινετε?Επισης τα προηγουμενα χρονια σκαγαμε τα 200 ευρα στον αερα χωρις κανενα αντιτιμο για να βαζουνε τα λεφτα στην τσεπη οι Α-μετοχοι δεν γκρινιαζε κανενας.Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα πλεον...Παιρνεις διαρκειας γινεσαι μελος της ερασιτεχνικης.Στην ερασιτεχνικη θα ανοικει ενα απο τα καλυτερα γηπεδα της ευρωπης σε 2 χρονια και κανεις δεν θα μπορει να αγορασει πουλησει γκρεμισει μερος του γηπεδου χωρις την δικια μας συγκαταθεση(Θυμηθειτε Γκρεμιτσα).Ερασιτεχνικη με 20,30,50,100 χιλιαδες ενεργα μελη σημαινει υπερδυναμη.Τι δεν καταλαβαινετε? Υ.Γ.Ο Μητσος τα λογια του δεν τα μασαει ουτε ειναι παπατζης.Αυτα που λεει θα τα κανει.Ολοι θα κριθουμε στο μελλον χωρις να βγαλει τον πισινο του απ'εξω.Ξεκαθαρες κουβεντες και οχι λογια του αερα που ακουμε 20 χρονια τωρα. Υ.Γ.2.Συμφωνω οτι υπαρχουνε ανεργοι και ανθρωποι με τεραστια οικονομικα προβληματα.Πανω απο ολα ειναι οι εαυτοι μας και οι οικογενειες μας.Τελος!Θα μπορουσε να ειχε βαλει διαρκειας με 50 ευρω και να αγοραζεις αερα βλεποντας την ΑΕΚ με τον Αετο Βουλας.Αλλα αυτο θα το κανει ο Αετος Βουλας και οχι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΚ!Ειμαστε η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα και θα συνεχισουμε να ειμαστε ειτε παιζουμε Γ' ειτε παιζουμε Α'.Το Σπιτι μας θα φτιαχτει ειτε με 30.000 ειτε με 20.000 ειτε με 100 διαρκειας και θα ειμαστε ολοι καλοδεχουμενοι μελη της Μανας ΑΕΚ και μη.Προτιμω να στεναχωριεμαι κ να κλαιω γτ δεν λατε.Δεν Γουσταρετε?Απλα μην ενοχλειται.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και δεν ξερετε προς τα που θα κρυφτειτε! Υ.Γ.4.Ολες οι λεξεις ειναι τοσο μικρες και τοσο λιγες μπροστα στα τρια γραμματα....Α.Ε.Κ.!
εχω να δωσω παρα να κλαιω 3 μερες ασταματητα για το χαλι που φτασαμε πριν 3 μηνες.Ειναι κανεις ΑΕΚτζης που σκεφτεται κατι διαφορετικο? Υ.Γ.3.Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.Και ο Μελισσανιδης ειναι ενας απο εμας...Ξεκιναμε απο το Μηδεν και εχουμε την ευκαιρια να τα φτιαξουμε ολα ιδανικα.Και οποιος θελει το καλο της ΑΕΚ θα ακολουθησει χωρις γκρινιες,χωρις κλαματα,χωρις διχονοιες κ χωρις Αδελφοκτονιες.Ολοι Μαζι σαν ΕΝΑ!!!Γουσταρετε?Ε
Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι άνεργος και παρά τα αυξημένα οικογενειακά έξοδα, θεωρώ ότι το εισόδημά μου είναι τέτοιο που μου επιτρέπει το ετήσιο έξοδο ενός εισιτηρίου διαρκείας. Γι αυτό εξάλλου στο διάστημα από το 1996 ήμουν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας τα 15 από τα 17 χρόνια. Όμως θεωρώ τις τιμές αυτές απαγορευτικές για τη Γ' Εθνική και σκέφτομαι ότι πολύ δύσκολα θα αγοράσω διαρκείας φέτος. Σε αυτό πρέπει να προσθέσω και κάτι βασικό που προφανώς δεν σκέφτηκαν οι ιθύνοντες: Το διαρκείας οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περισσότεροι το αγοράζουμε μαζί με φίλους για να βλέπουμε την ομάδα παρέα. Ακόμα λοιπόν κι αν εγώ έκανα τη θυσία (που όπως είπα πριν την αντέχω οικονομικά) και έπαιρνα διαρκείας, κανένας άλλος από τη μέχρι τώρα παρέα μου δεν θα πράξει το ίδιο. Και επειδή δεν είναι το ίδιο να πηγαίνεις στο γήπεδο χωρίς τους κολλητούς σου, δεν θα πάρω ούτε κι εγώ. Επίσης, με το να μην έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι, δεν θα έχουν ούτε το κίνητρο να κρατήσουν τις "καλές" θέσεις τους, όσοι είχαν. Κάνω λοιπόν μια απαισιόδοξη πρόβλεψη, ότι με αυτή την πολιτική και αν δεν αλλάξουν κάτι, δεν πρόκειται να πουληθούν πάνω από 4 χιλιάδες διαρκείας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έβαζαν πιο φθηνά διαρκείας ώστε να πετύχουν το ίδιο τελικό αποτέλεσμα (αφού θα αγόραζαν περισσότεροι) με το επιπλέον θετικό ότι η ομάδα θα είχε περισσότερη υποστήριξη από την κερκίδα και θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερες συμφωνίες από τις διαφημίσεις του γηπέδου. Ακόμα και πρωτοετείς φοιτητές marketing καταλαβαίνουν ότι δεν βγαίνει κανένα νόημα με την πολιτική των ακριβών διαρκείας. Και τέλος μια ερώτηση: Εγώ είμαι ενήμερο μέλος της Ερασιτεχνικής, έχω δηλαδή πληρώσει (εδώ και χρόνια) την αρχική εγγραφή και την ετήσια συνδρομή μου. Δεν πρέπει να έχω την αντίστοιχη έκπτωση στο διαρκείας;
Κυριοι, ειρηνη υμιν! Και βεβαια ειναι πολλα τα 250 + 125 για τον γιο, για την θυρα 13, αλλα τα μισα ειναι για το γηπεδο! Αρα ειναι 125 + 75. Και σε 9 δοσεις!
ΚΑΝΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 20.000 Χ 100eyr=200.000 .....'H 6000-7000 Χ 250 eyr (μεσο ορο)150.000-175.000.....τι ειναι καλύτερο;;;;ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...
τελικά απο τα μηνύματα βλέπω πολύ λαο να θέλει να έρθει αλλα λόγο ακριβείας δεν μπορι.. ΠΡΟΕΔΡΕ εμείς είμαστε η δύναμη σου!!{λεφτα όμως δεν έχουμε} τα λεφτά νομίζαμε οτι τα είχες εσυ.... κανω λαθος???????? ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ
οκ είναι αρκετά αλλά υπάρχουν 2 εκδοχές 12 ευρώ το μήνα για την αεκ τα έχω προτιμώ να μην πάρω 3 πακέτα τσιγάρα από την άλλη ένας οικογενειάρχης δύσκολα θα πάρει και στην α να παίζαμε αλλά ρε φίλε εδώ δείναμε 200άρια σε αδαμίδη δημητριάδη και κάτι τέτοιους τουλάχιστον τώρα θα δίνω 12 ευρώ το μήνα και θα έχουν και αξία ΥΓ1 βλέπω καινούργια acc που μιλάνε για κρίσει πιστεύω το 1 /3 έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους από αυτούς ΥΓ2 πρώτα η οικογένεια και μετά όλα τα αλλά αν περισσέψουν θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάρω αν όχι θα προσπαθήσω να πηγαίνω στο γήπεδο
Η αληθεια ειναι οτι "δουλευα" και δε την ακουσα live.Με ενημερωσε ο φιλος μου Ισιδωρος για τα διαρκειας και λιγο απογοητευτηκα γιατι σε τετοιους δυσκολους καιρους πιστευα οτι ο Μελισσανιδης θα ειναι λιγο ποιο "παιδι του λαου" 200 ευρω για μια θυρα στα πλαγια θυμιζει εποχες Ντεμη και ομαδα του 2008...Καλη η σκεψη το 50% να παει στο γηπεδο αλλα αυτο θα μπορουσε να γινει με μια γιορτη η με ενα ματς παλαιμαχων ακομα και στην Ν.Φιλαδελφεια(για να μην υπαρχουν εξοδα) και σε αλανα γηπεδο με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τερματα πετρες και συμβολικη τιμη 10 ευρω πχ ετσι ναι...Τελος παντων στεναχωριεμαι γιατι θα ηθελα να εχω διαρκειας αλλα γιατι οταν παιρνω 200ευρω ανα 20 μερες μονο για διαρκειας δεν ειμαι και οσο για καρτα δεν εχω αυτα για μερικους που λενε διαφορα....Οπως και να χει θα ειμαι εκει οπως και περυσι.Κατα τα αλλα η αντιστροφη μετρηση αρχιζει και οπως ειπε ο συνονοματος... Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή, είναι τα τρια γράμματα που την εκπροσωπούν διαχρονικά. Είναι δυνατόν να φοβούνται τόσο τα τρια γράμματα. Δεν υπάρχει λόγος
ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ?.....ΣΕ ΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ.......ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.......ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ........ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.......ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΩΚΡΑΤΗ (Α' ΠΑΡΑΓΚΑ)........ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΝΤΟ(Β' ΠΑΡΑΓΚΑ)........ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΤΙΓΡΗΣ?...ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ?.........ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.......Η ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΗ......ΤΙΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ.......
Και μην ξεχνιομαστε, η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται παντα κρυο. Χοντρουλη και σια, ζω για να το δω και να το ζησω!!...
ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ....
Και για οσους μενουν εξωτερικο ? τι προβλεπεται ? πως θα αγορασουμε εμεις διαρκειας ?
απο το επισημο site της αεκ το λεει νομιζω σε αλλο αρθρο.
έχετε συνειδητοποιήσει σε ποια εποχή ζούμε; γνωρίζετε ότι στη Ν.Φ. τα διαρκείας δεν ξεπερνούσαν ποτέ τις 8000; Το ξέρετε ότι επιστρέφουμε στη δεκαετία του 80 χωρίς προοπτικές ούτε καν ψεύτικες; Το ξέρετε ότι τα 150 είναι πολλά για τον μέσο οπαδό; για τον μέσο οικογενειάρχη, που θα πρέπει να στερήσει κάτι από την οικογένειά του για να δει την ομάδα του στη γ΄εθνική; Ο εφιάλτης να σταματήσει εδώ, διότι η ανακοίνωση της κατασκευής ενός γηπέδου κάτω των 30000 θα είναι το επόμενο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βήμα, με ακριβά διασκείας και με μέσους όρους εισιτηρίων κάτω των 20000 ανά αγώνα... Αν συνεχιστεί βέβαια αυτό το λάθος στο σχεδιασμό. Ας παραδεχτεί ο Μελισσανίδης ότι έκανε λάθος, εκεί που ζει ίσως δεν βλέπει τα κοινωνικά προβλήματα. Με απλό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια εξαιτίας αυτού που πολλοί περιμέναμε για πολλά χρόνια...
Εδώ που τα λέμε...: Εάν υποτεθεί (λέμε εάν) ότι πωλούσαμε συνολικά 20.000 διαρκείας των 150 ευρώ, τότε: Προκύπτει ένα συνολικό έσοδο των 3.000.000 ευρώ. Τα μισά από αυτά πάνε στο γήπεδο, άρα κατεβαίνουμε στο 1.500.000. Στην ερασιτεχνική πάνε 700.000 ευρώ (20.000 Χ 35 ευρώ). Μένουν τελικά 800.000 ευρώ, όταν το μπάτζετ ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό στη Β΄ Εθνική ανέρχεται περίπου στο 1.000.000. Δηλαδή, ήρθε ο Μελισσανίδης για να εφαρμόσει το σχέδιο Τροχανά; Αυτή την έννοια είχαν οι αναφορές: η ΑΕΚ δεν έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανάγκη κανέναν, η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της κλπ;
Μάγκες τα πράγματα είναι απλά.Ο Μελ το είπε στην συνέντευξη.."τώρα θα φανεί η δυναμική της ΑΕΚ".Από τα διαρκείας λοιπόν νομίζω θα εξαρτηθεί και η χωρητικότητα του νέου γηπέδου.Γιαυτό και εκτός από την πληροφορία ότι θα γίνει το γήπεδο και το σχέδιο που υπάρχει, δεν μας είπε κάτι άλλο σαν νέο ο Μελ.Περιμένει να δει....οι τιμές είναι αυτές που είναι και σε 2 χρόνια στην super league και με νέο γήπεδο θα είναι αρκετά παραπάνω,όμως η κρίση ακόμα θα υπάρχει.Δεν θα βγούμε από την κρίση σε αυτά τα 2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ χρόνια.Οπότε αν δεί 5000-6000 η 7000 διαρκείας γνώμη μου αλλά μην περιμένετε γήπεδο πάνω από 20000-25000 θέσεις.Γιατί να το κάνει άλλωστε,μόνο στα ντέρμπι και σε κανα ευρωπαικό θα είναι full.Αν δεί διαρκείας 15000-20000 τότε είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει για 35000 με 40000.Σκεφτείτε τι θέλετε λοιπόν.Οι Gay έχουν διαρκείας του 500ρικου,τα ίδια θα είναι και τα δικά μας σε 2 χρόνια.Οπότε οι ΟΛΟΙ κάνουμε την υπέρβαση για κάτι μοναδικό και δείχνοντας σε όλους πια είναι η δυναμική της ΑΕΚΑΡΑΣ η γυρνάμε το κεφάλι και κοιτάμε αλλού.Ας αναλογιστεί ο καθένας λοιπόν τι θέλει από την νέα ΑΕΚ.
τι λες ρε φίλε σοβαρά? δηλαδή το γήπεδο θα το χτίσει αναλογιζώμενος τις συνθήκες μονάχα της επόμενης 5ετίας? Φίλε ένα γήπεδο χτίζεται με προοπτική 100ετίας και όχι με βάση το τι θα ισχύει σε 2 χρόνια. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να σκέφτεται έτσι αλλά αν το κάνει τότε είναι τελείως ΛΑΘΟΣ το σκεπτικό του
EΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΤΟΤΕ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2004), ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ, ΣΤΗΡΙΞΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΗΓΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ 29 (ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΥΡΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΩ) ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ. ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΣΟΙ ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΣΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΙΣΩΣ ΝΑΙ - ΜΗΠΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ? ΜΠΟΡΕΙ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ" ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ-ΦΑΝΕΡΑ ΧΡΕΗ-ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ? ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ... ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ , ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ (ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ), ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΑ. ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ). ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ
παιρνω διαρκειας 5 χρονια στην σειρα...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ...ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..... ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΕΤΟΣ 100€ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 2 ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...... Γ' ΕΘΝΙΚΗ..... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ Α' ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ 300€ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΑΡΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ 300€ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΑΝΑ ΘΥΡΑ 50€ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑ
70 EYRW, 120 EYRW KAI 200 AYTES PREPI NA EINAI OI TIMES TON DIARKEIAS AEK AEK AEK
τέτοιες τιμές περίμενα και εγώ.... και το οακα θα ήταν γεμάτο!!! δηλαδή τα είσιτήρια πόσο θα έχουν??? 20 ευρώ ???
Den katalavainw pws to evgales to 20ariko mporei na einai kai 50 dn to kserw alla to ftino diarkeias exei 150 apo to opoia ta misa tha pane sto gipedo ara exoume 75 euro dn eimai sigouros posa tha pigainoun stin era opote mporei na einai kai giro sta 50. Opote Fantazomai kai elpizw oti tha xoume sxetika oikonomiko eisitirio
τα διαρκειας κυμαινοντε στις περσυνες περιπου τιμες κ κατι παραπανω...με αυτο το σκεπτικο εβγαλα το 20 ευρω... όπως και να εχει περιμενα κάτι καλυτερο απο τιμες...λόγο κρισης και λόγο κατηγορίας...δεν ειναι γκρίνια ..εγώ προσωπικα δεν εχω την δυνατοτητα για διαρκειας αλλά ένα εισιτηριο όποτε μπορώ θα το παίρνω...απλά με αυτεςτις τιμες πιστευω και θελω να κάνω λαθος ...ο αριθμος των διαρκειας δεν θα ξεπερνα τις 10.000...ενω με τις τιμες που λεει ο φιλος πιο πανω θα ειχες ένα γηπεδο καθε κυριακή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γεμάτο... και βεβαια το ίδιο και παραπανω ισως κερδος...αποψη μου καθαρα...και το ξαναλέω χωρις να γκρινιαζω....ολοι ενωμενοι βοηθαμε οσο μπορουμε!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΣΟ
ΑΔΕΡΦΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ
τα διαρκειας ειναι αναλογικα ακριβα στηριζουμε την αεκ συνεχως προσωπικα ειχα 20χρονια διαρκειας τωρα δεν εχω ουτε για τσιγαρα ας μας στηριξει και η αεκ βαλε 50ε τα διαρκειας που ειναι το κοινωνικο προσωπο του μελ. δεν γινετε μια ζωη να πληρωνει ο κοσμος φτανει πια
150 στη Γ στο οακα....δηλαδη στο νεο γηπεδο ποσο θα εχουν?????? πολλα τα λεφτα τιγρη..για σενα 150ευρω ειναι τα πουρα του μηνα,για μενα σχεδον το μισο μηνιατικο
πανακριβα τα εισιτηρια παιδια οσοι εχουν ασ παρουν εδω δεν υπαρχουν χρηματα για ειδη πρωτης αναγκης αρκετα στηριξαμε την αεκ 20 χρονια διαρκειας ας μας στηριξει και η αεκ λιγο να βαλει για ανεργους 50 ε το διαρκειας ελεος
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.ΔΕ ΛΕΩ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ?ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ.
Προς AEK365. Είμαι 17 χρόνων και τηρώ τις προυποθέσεις για να αγοράσω παιδικό εισητήριο αλλά έχω κάποιες απορίες. 1) Δικαιούμαι και εγώ 9 άτοκες δόσεις η ισχύει μόνο για τα κανονικά εισητήρια 2) Για να πάρω παιδικό πρέπει απαραίτητα να αγοράσω και ένα κανονικό η μπορώ να το αγοράσω μόνο του ? Οποιος γνωρίζει ας μου πεί , ευχαριστω πολυ ;)
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365 Με μετρητά για αγορές στο τμήμα εισιτηρίων. Πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard και Diners μέσω όλων των σημείων εξυπηρέτησης . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ? ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ
ρε μαγκες πηρα τηλ τπ τηλεφωνικο κεντρο και τιποτα....απο ποτε διατιθονται??ακριβα πολυ παντως εγω ειμαι 24 χωρις υποχρεωσεις παιδια σκυλια σπιτια ενας οικογενειαρχης που δεν δικαιουται εκπτωση θα ζοριστει πολυ να παρει..τουλαχιστον να βαλει καποιο οικογενεικο πακτε πατερας γιος στα 220-250 οπως με τον ντεμη..
Πρός ΑΕΚ365! Ενημερώστε μας το πόσο μειωμένες θα είναι οι τιμές για τα άτομα 18-24 που αποτελούν πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου στο γήπεδο! Ευχαριστώ
φιλε πηγαινε στο αρθρο που λεει για τα διαρκειας και πατα την εικονα λεει τιμες αναλυτικα για τις ολες τις θυρες!! για να σε διευκολινω το νεανικο εχει 105 στη 15 και 140 στην 3 !! ελπιζω να σε βοηθησα!
φίλε στο άρθρο με τις τιμές υπάρχει η κατηγορία , αυτή αφορά τις ηλικίες αυτές
Ισως με -40 με 50 ευρω σε καθε κερκιδα και με καλυτερη αντιμετωπιση σε πολλους ανθρωπους που ειναι ανεργοι να ειχαμε το 1/3 των αρνητικων σχολιων μεχρι τωρα. Για μενα ειναι φαουλ να ζηταει τη σημερον ημερα ενα μερος του εισητηριου να παει στο γηπεδο μεσω διαρκειας. Ανοιξε ενα λογαριασμο ξεχωριστο για τον Ναο και οποιοι απο μας μπορουμε να συνεισφερουμε θα το κανουμε. Απο 5 ευρω μεχρι οσο μπορει ο καθενας. Αν τα βαλουμε κατω με βαση της κατηγοριας που παιζουμε 16 αγωνες χ 5 ευρω το φθηνοτερο = 80... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ευρω Μελος της ερασιτεχνικης 35 ευρω (απαραιτητο και η καλυτερη κινηση που εχει γινει μεχρι τωρα) Συνολο 115 ευρω.Καπου εκει λοιπον επρεπε να ξεκινανε τα οικονομικα εισητηρια και με λιγοτερη ανοδο τα πιο ακριβα σε αλλες θυρες. Το ρεζουμε ειναι οτι ολοι πρεπει να προσπαθησουμε να παρουμε διαρκειας εστω κοβοντας καποιες μικρες εως μεγαλες σπαταλες που ολοι μας κανουμε.Δεν ειναι τραγικα τα ποσα,ιδιως οταν μπορουν να διευκοληνθουν οι κατοχοι με ατοκες δοσεις. Καποιες διορθωσεις πρεπει να γινουν σε ειδικες κατηγοριες οπως ανεφερα και πριν,δηλαδη σε ανεργους,σε πολυτεκνους,σε φοιτητες,σε ηλικιωμενους αλλα και στα παιδια απο επαρχια. Καντε τα κουμαντα σας οσο μπορειτε και αγοραστε το μαγικο χαρτακι.Γιατι το συγκεκριμενο ειναι πραγματικο μαγικο.Σημαινει πολλα,παρα πολλα.
ελπιζω να το ξανακοιταξουν το θεμα!ετσι οπως τα λες επρεπε να ειναι! πρεπει να μας βοηθησουν για να τους βοηθησουμε!ο κοσμος της αεκ εχει βαλει πολλα χρονια πλατη και εχει δειξει οτι σεβεται την ιδεα και την καλη προθεση!ας βαλουν κι αυτοι επιτελους πλατη για μια χρονια! το χαρτακι ειναι οντως μαγικο γιατι ειναι επαννεκινηση απο το μηδεν!
ΠΡΟΣ ΑΕΚ365: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΕΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΚΕΣ?
οι τιμες ειναι εξωφρενικες...και μη με πει κανενας κλαψα η οτιδηποτε αλλο!και οσο για τα προνομια η οτιδηποτε αλλο δελεαστικο εδω που τα λεμε ειναι ακυρο!δλδ μου λεει οτι θα εχω προτεραιοτητα σε δυο χρονια στο νεο γηπεδο?εδω δεν ξερουμε σε αυτην την κωλοχωρα που ζουμε τι θα γινει σε εναν μηνα!επισης το γηπεδο οσο και να το λεμε προς το παρον μονο σε μακετα ειναι οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε!επισης οσον αφορα τον γαυρο υπαρχουν και με 195 ευρω στην 7 για προηγουμενους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατοχους!και οσο και να λεμε τα οσα αυτος θα δει και 3 ευρωπαικες ομαδες φετος απο κοντα!
οι τιμες ειναι εξωφρενικες...και μη με πει κανενας κλαψα η οτιδηποτε αλλο!και οσο για τα προνομια η οτιδηποτε αλλο δελεαστικο εδω που τα λεμε ειναι ακυρο!δλδ μου λεει οτι θα εχω προτεραιοτητα σε δυο χρονια στο νεο γηπεδο?εδω δεν ξερουμε σε αυτην την κωλοχωρα που ζουμε τι θα γινει σε εναν μηνα!επισης το γηπεδο οσο και να το λεμε προς το παρον μονο σε μακετα ειναι οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε!επισης οσον αφορα τον γαυρο υπαρχουν και με 195 ευρω στην 7 για προηγουμενους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κατοχους!και οσο και να λεμε τα οσα αυτος θα δει και 3 ευρωπαικες ομαδες φετος απο κοντα!
θελω να πιστευω οτι μωλις δουν τη χαμηλη ανταποκριση του κοσμου θα μειωσοουν τις τιμες
Τι λέτε τώρα... είναι πολλά ρε παιδια.. Το πάνω διάωμα θα είναι κλειστό φαντάζομαι...
Οι τιμές είναι αρκετά καλές αλλά σε μια άλλη εποχή...εμείς θα είμαστε εκεί γιατί η συνείδησή μας δεν επιτρέπει άλλη επιλογή. Το ότι τα μισά χρήματα θα πηγαίνουν για το γήπεδο είναι ένα καλό κίνητρο. Ωστόσο δεν είναι σωστό τα εισιτήρια των ΑΜΕΑ να είναι ακριβότερα από το φθηνότερο εισιτήριο που είναι 150€. Έπρεπε να τά χουνε το πολύ ένα 100ρικο. Καλή αρχή αδέρφια.
PERSI STHN 9 POU EIXA DIARKEIAS FONAZA MONOS MOU TIGRH THEE PARE THN PAE......AN FTASOUME STHS 10.000 DIARKEIAS THA EINAI KATORTHOMA......EGW DEN MPORO META APO 8 XRONIA DIARKEIAS NA PARW... AEK AEK AEK
Δεν πιστεύω να υπάρχει λογικος άνθρωπος να θεωρεί αυτές τις τιμές ικανοποιητικές όταν ο γαύρος προσφέρει διαρκείας απο 400-500€ με champions league, προσωπικά απο τον Μελισαν περίμενα ευαισθησία και μεγαλοψυχία απέναντι στο λαό της ΑΕΚ και στο όραμα της συσπείρωσης και εισπράτω τυχοδιωκτισμό και εκμετάλλευση, πραγματικά μεγάλη απογοήτευση!!
PERSI STHN 9 POU EIXA DIARKEIAS FONAZA MONOS MOU TIGRH THEE PARE THN PAE......AN FTASOUME STHS 10.000 DIARKEIAS THA EINAI KATORTHOMA......EGW DEN MPORO META APO 8 XRONIA DIARKEIAS NA PARW... AEK AEK AEK