Quantcast
NEWS
25 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Πιάστε θέση... Ξεκινάμε!»

Η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας, η φωτογράφιση με... νόημα του τεχνικού τιμ και το 50% των εσόδων που πάνε για την κατασκευή του γηπέδου των επόμενων δύο ετών (ΦΩΤΟ)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα μιλήσει σήμερα και για τα εισιτήρια διαρκείας.
Είναι εντυπωσιακή πάντως η αφίσα που υπάρχει για τα διαρκείας: Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Ζήκος και Μπορμπόκης παίζουν ξύλινο ποδοσφαιράκι και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην κορυφή να τους παρακολουθεί, ενώ το σύνθημα "Πιάστε θέση... Ξεκινάμε", είναι εκείνο που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στο μέλλον.

Σημαντικό σημείο της καμπάνιας το μήνυμα: «Το 50% των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας των περιόδων 2013-14 και 2014-15 θα διατεθούν για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ