Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, κα Παναγιώτα Φάκου, έδωσε εντολή ια την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την χθεσινή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Η κα Φάκου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και να εντοπισθούν οι δράστες.
Ο δήμαρχος Αθηναίων δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, στο απόγευμα της Κυριακής, έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ.
Αρχικά, του επιτέθηκαν και τον προπηλάκισαν ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του, το οποίο υπέστη ζημιές και στη συνέχεια όταν μοτοσικλέτα προσπάθησε να τον φυγαδεύσει.
Με σημερινές του δηλώσεις ο Γιώργος Καμίνης υποστήριξε πως ηθικός αυτουργός της επίθεσης είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
