Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο η κ. Τζάκρη χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα του πολιτικού σχεδιασμού με φόρους μέχρι θανάτου το Γιάννη Στουρνάρα και εντολοδόχο του τον κ. Σαμαρά.
«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλους φόρους, έχουν εξαντλήσει τη φοροδοτική τους ικανότητα» τόνισε.
Δήλωσε επίσης ότι η κινητικότητα γίνεται βεβιασμένα, και χωρίς σχεδιασμό και ότι πήραμε κάτι που λειτουργεί σωστά όπως η ΕΡΤ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε χωρίς σχεδιασμό.
«Οι παρεμβάσεις δεν γίνονται προς την κατεύθυνση του δημοσίου συμφέροντος» επισήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
