Μία ημέρα πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα για έναν χρόνο.
Πρόθεση των Πειραιωτών εδώ και αρκετό καιρό ήταν να κρατήσουν τον Αργεντινό χαφ τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν.
Για αυτό τον λόγο συναντήθηκε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον 34χρονο παίκτη και τον μάνατζέρ του.
Η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αν και η διοίκηση υπογράμμιζε πως δεν συζήτησαν για το οικονομικό.
Αυτό θα γίνει σήμερα στη νέα κουβέντα που θα έχουν ο «Κάνιο» με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν για ποσά άνω του 1 εκατ. ευρώ και πρέπει να αντιληφθεί ο Ιμπαγάσα ότι δεν θα είναι πλέον βασικός. Θα μπορεί να αγωνιστεί σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά δεν γίνεται να «χτιστεί» πάνω του η ομάδα.
Αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές, με τόσο ισχυρή προσωπικότητα, δεν αποδέχονται εύκολα ότι δεν θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι στη σημερινή συνάντηση όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και ο Αργεντινός θα κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πειραιά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
