Να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών αποφάσισε ο Ηλίας Σολάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook: «Μετά από πολλά χρόνια το κομμάτι ποδοσφαιριστής Ηλίας Σολάκης έλαβε τέλος. Ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια... προπονητές, παράγοντες, ποδοσφαιριστές...». Ο Σολάκης αγωνίστηκε συνολικά σε 15 ομάδες, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε δύο διαφορετικές περιόδους (το πρώτο εξάμηνο του 2003 και τη σεζόν 2004-05).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ένας παίκτης που για χρόνια ακουγόταν στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα αφήνοντας ένα καλό όνομα πίσω του και πολλές καλές αναμνήσεις σε φίλους ομάδων που έπαιξε. Να τον έχει ο Θεός γερό και επιτυχημένο σε ότι άλλο αποφασίσει να κάνει.