Η σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού παίκτες και τεχνικό τιμ κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τον στόχος, που ήταν η άνοδος στην Α1. Έτσι, ο Γιώργος Κλαρούδας θα βρεθεί και τη νέα σεζόν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει και πάλι ένα αξιοπρεπές σύνολο. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συναντήσεις με τον Κοτσάτο, Αλεξίου, αλλά και τους Κωλέττη και Κατσαδήμα και ήρθαν σε συμφωνία για ακόμα έναν χρόνο.
Στις τάξεις της Ένωσης προσπαθούν να λύσουν το θέμα με τους διακανονισμούς και να βρουν έναν επενδυτή, ώστε να καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τις μεταγραφικές κινήσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
