Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκίνησαν τα βάσανα στον Απόλλωνα

Την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει μετά από πολλά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα (1/7).


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διακοπές τέρμα για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας (1/7) μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ξεχωριστή σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν, καθώς η «ελαφρά ταξιαρχία» μετά από 13 χρόνια θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Στην «πρώτη» το «παρών» στο γήπεδο της Ριζούπολης έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταμάτης Βελλής, τα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και αρκετοί φίλαθλοι του συλλόγου.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ