Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα τεθούν επί τάπητος δύο από τα πιο σημαντικά ζητήματα. Συγκεκριμένα, το μεγάλο θέμα θα είναι το ανδρικό βόλεϊ και το πως πάνε οι εξελίξεις με τα χρέη, αλλά και το μέλλον της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Ενώ, από εκεί και πέρα μαζί με όλα τα ζητήματα που θα συζητηθούν θα υπάρξει και ομιλία σχετικά με την δημιουργία γυναικείας ομάδας μπάσκετ, σε συνένωση με την ΦΕΑ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ολες οι ομάδες έχουν γυναικείο μπάσκετ , εμείς γιατι να μην έχουμε ,είναι πολύ καλή αυτή η κίνηση ,πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια για να γίνει το τμήμα γυναικείου μπάσκετ.