Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Χρυσές» Συρίγου και Σαχά


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην 3η αγωνιστική του Μεσογειακού Κυπέλλου Κολύμβησης (Comen Cup), που διεξάγεται στο Σαν Μαρίνο (29-30 Ιουνίου), οι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες κατάφεραν να κατακτήσουν 2 χρυσά, 1 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αναστασία Συρίγου του ΑΝΟ Αργυρούπολης στα 200μ. πρόσθιο Κοριτσιών με χρόνο 2:37.18. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε και η Ιωάννα Σαχά του ΑΝΟΓ στα 100μ. ύπτιο Κοριτσιών, όπου τερμάτισε με χρόνο 1:04.30. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των αγοριών ο Νίκος Σοφιανίδης του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 57.89.

Στα 1500μ. ελεύθερο των Αγοριών «χάλκινος» ήταν ο Θανάσης-Αλέξανδρος Κυνηγάκης του ΑΝΟ Αργυρούπολης, με 15:53.27.

Στα 800μ. ελεύθερο Κοριτσιών η Ευαγγελία Κουκουλά του Α.Ο. Ιωνικού τερμάτισε 6η με χρόνο 9:32.70. Στα 200μ. πρόσθιο Αγοριών ο Αλέξανδρος Ασλανίδης από την Αθλητική Ακαδημία «Αστέρια» κατέλαβε την 8η θέση με 2:27.78 και ο Γιώργος Μήτρου του Α.Ο. Ωκεανός την 10η με επίδοση 2:36.22.

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται στις 17:30.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ