Η Ουκρανία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Εθνική Ελλάδας για τη φάση των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον μέσο της ομάδας Ολεξέι Γκάι να θέλει να κατευνάσει την υπεραισιοδοξία που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μετά την κλήρωση. Ο μέσος της Σαχτάρ χαρακτήρισε την Ελλάδα υπολογίσιμο αντίπαλο.
Σε δηλώσεις του ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ασφαλώς αν κληρωνόμασταν με τη Γαλλία ή την Πορτογαλία θα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν στους ισχυρούς λέει πολλά για τη δυναμικότητα των αντιπάλων μας. Δεν πρέπει να χαιρόμαστε πρόωρα, αλλά να ετοιμαστούμε για δύο δύσκολα παιχνίδια. Η Ελλάδα δεν είναι αδύναμος αντίπαλος. Θα είναι μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες».
Όσο για την εικόνα που έχουν οι Ουκρανοί για την Ελλάδα, ο Γκάι τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα δεν ενδιαφερόμουν για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της Ελλάδας, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε πώς παίζουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
