Quantcast
NEWS
7 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Σταντ μπάι ο Τσιρίλο

O Iταλός όπως και η ΑΕΚ περιμένουν την προκήρυξη της ΕΠΟ για τους όρους ηλικίας στη Γ' Εθνική, ώστε να προχωρήσουν σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις

Σταντ μπάι έχει η ΑΕΚ τον Μπρούνο Τσιρίλο, περιμένοντας τόσο η ίδια όσο και ο Ιταλός αμυντικός την προκήρυξη της ΕΠΟ για τους όρους συμμετοχής παικτών στη Γ' Εθνική. Την Παρασκευή θα γίνουν γνωστά επίσημα τα πάντα και στην ομάδα περιμένουν κυρίως να μάθουν οριστικά για το δικαίωμα συμμετοχής παικτών στην ενδεκάδα άνω των 32, αλλά και των ξένων και κατά πόσο αυτά συσχετίζονται (σημαντική λεπτομέρεια).

Ο Τσιρίλο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, έχει μιλήσει με την ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει με τον περιορισμό των ξένων παικτών στη 18άδα και των άνω των 32.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ