Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Μπερντ Σούστερ θα αναλάβει προπονητής στην Μάλαγα και σήμερα η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γερμανού τεχνικού ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά την απόλυση του από την Μπεσίκτας τον Μάρτιο του 2011.
Οι άνθρωποι της Μάλαγα συνάντησαν τον Γερμανό τεχνικό στην Τουρκία και του πρότειναν συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων, πρόταση που αποδέχτηκε ο Σούστερ ο οποίος θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Ο 53χρονος Σούστερ γνωρίζει καλά το ισπανικό πρωτάθλημα καθώς έχει δουλέψει σε Λεβάντε, Χετάφε αλλά και Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2008 αλλά και το ισπανικό Σούπερ Καπ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
