Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Τουρκία, το οποίο έχει τραβηχθεί από αστυνομικούς που έχουν υπηρεσία σε σημείο όπου γίνονται επεισόδια. Οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει πίσω από μία πλαστική ασπίδα και κινηματογραφούν τους διαδηλωτές που τους πετούν πέτρες.
Μάλιστα σε ένα σημείο ακούγεται ένας αστυνομικός να λέει «Geliyor geliyor geliyoooor» που σημαίνει «έρχεται, έρχεται, έρχεταιιιιιιι» και στη συνέχεια γελάει, αφού οι πέτρες που εκτοξεύουν εναντίον τους οι διαδηλωτές πέφτουν πάνω στις ασπίδες που προστατεύουν τους αστυνομικούς. Μάλιστα η κάμερα γυρίζει και καταγράφει και το πρόσωπο ενός αστυνομικού, ο οποίος γελάει και δεν εμφανίζεται καθόλου ανήσυχος για τα άγρια επεισόδια που συμβαίνουν γύρω του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
