ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Δεσπόζει η εμφάνιση Μελισσανίδη στις χθεσινές εκλογές της Ερασιτεχνικής με την εφημερίδα να γράφει: "Σεισμός για τον ηγέτη της ΑΕΚ. "Γκρεμίστηκαν τα τείχη" στην άφιξη Μελισσανίδη, Αποθέωση από τα μέλη της Μάνας ΑΕΚ με συνθήματα για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και το "ξεβρόμισμα" του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η παρουσία του Τίγρη κάνει τους ΑΕΚτζήδες να νιώθουν ότι μπορούν να κατατροπώσουν τους πάντες και τα πάντα! Μήνυμα ενότητας και στήριξης με κάθε τρόπο στην προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο και μεγάλη ΑΕΚ".
SPORTDAY
Για "Τίγρης 91%" κάνει αναφορά η εφημερίδα και προσθέτει: "Θρίαμβος για το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Από το αεροδρόμιο στην κάλπη το νέο αφεντικό της Ένωσης. Η ΑΕΚ γύρισε και τυπικά σελίδα, αφού μετά την εκκαθάριση της ΠΑΕ, χθες αναδείχθηκε νέα διοίκηση στην Ερασιτεχνική, αυτή της απολύτου στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πλέον είναι ουσιαστικά (όχι όμως θεσμικά) το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.
Από σήμερα κιόλας θα συνεχιστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς αυτό που υποσχόταν το όνομα της παράταξης στις εκλογές: η αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Πλέον και με τη... βούλα θα προχωρήσουν οι διεργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα είναι... περαστική από τις μικρές κατηγορίες και θα επιστρέψει σε μία διετία στη Σούπερ Λίγκα για να πρωταγωνιστήσει", γράφει χαρακτηριστικά η SD.
LIVE SPORT
To αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεσπόζει φυσικά και στη LS: "Ξημέρωσε νέα εποχή. Σεισμός με Μελισσανίδη. Κοτσάτος - Αλεξίου στη Μάνα ΑΕΚ".
GOAL
Για "Αναγέννηση με 92,9%" κάνει αναφορά με τη σειρά της η εφημερίδα GOAL προσθέτοντας: "Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ με απόλυτη επικράτηση της παράταξης Κοτσάτου. Ολιγόλεπτη παρουσία Μελισσανίδη στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με πλατύ χαμόγελο, αλλά χωρίς την παραμικρή δήλωση. Σύμμαχος για το γήπεδο η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εκ της τέφρας αναγεννιέται και όλοι θριαμβολογούν! Πόσο γρήγορα ξεχνιούνται και περνούν στο απυρόβλητο οι προκαλούντες αυτήν?
Συμφωνουμε δεν συμφωνουμε δεν μπορουμε να μην στηριξουμε, παιδια δεν υπηρχε αλλη επιλογη, δεν σφαζονταν παληκαρια για την ΑΕΚ δυστυχως.
Εγω θελω να δω τι θα πουν ΟΛΟΙ αυτοι που χάρηκαν με το 92,5 % του ΤΙΓΡΗ ... αμα ανακοινωσει οτι Ιδιοκτητης της ομαδας στα χαρτια θα ειναι ο Ντουσαν και προεδρος ο Κουγιας !!!
προς Zoran21.......Φιλε εγω εμαθα πως για να ειμαστε ΟΟΟΟΟΛΟΙ ευχαριστημενοι , προεδρος θα αναλαβει ο Χ .Χ .....Ειναι ο μονος που ξερει να κηδευει με ξενα κολυβα......Παντως εχεις δικιο..Ποιος αλλος , ειναι ικανος να κουμανταρει αυτην την τεραστια περιουσια που βρηκαν.....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...........
Κι έτσι να γίνει εσύ ποιό πρόβλημα θα έχεις αν όλα πάνε κατ' ευχήν γήπεδικό, αγωνιστικό, διοικητικό !! Τι ζόρι τραβάτε μερικοί δεν μπορω να καταλάβω, ας είναι όποιος θέλει μπροστά, ποιό είναι το κόλημα ;; Οι ίδιοι άνθρωποι που περίμεναν να τους σώσει ο Βιντιάδης παρουσιάζονται προβληματισμένοι με την προοπτική Μελισσανίδη είναι να τραβάει κανείς όποια τρίχα του έχει απομείνει !!
..........με αντιπρόεδρο τον Αχιλλέα και ταμεία τον Μάκαρο. Ας επιδείξουμε την δέουσα υπομονή. Έτσι κι αλλιώς στην παρούσα φάση χαμένοι από χέρι είμαστε, μόνο εμπρός μπορεί να πάμε. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατάμε μικρό καλάθι κι ας έχουμε χαμηλά τον πήχη. Ως τις επίσημες δηλώσεις έχουμε δρόμο ακόμη. Και... μην ξεχνάμε τον σκόπελο της εκκαθάρισης (μιλάμε για πολλά εκατομμύρια πιστόλι στο δημόσιο). Την καλημέρα μου.
Αδερφε "success foroi" superdoctor πρωτίστως η μπάλα χαμηλά Γ εθνική θα παιξουμε, αλλα αν δεν είμαστε και λίγο αισιόδοξοι στην κατασταση μας τότε πάμε για φούντο !!!
Έτυχε πριν δυο τρεις μέρες να ακούσω κατ' ιδίαν μια συζητηση δημοσιογράφων με τρια παιδιά της δημοσιογραφικης σχολης Μαλέλη, και έιπαν για Μελ και ΑΕΚ κάποια πράγματα ούτε λίγο ούτε πολύ είπαν ότι του χρόνου η ΑΕΚ θα είναι superleague ξανά και ότι όσοι περιμένουν να ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης αδίκως περιμένουν γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβει λόφω ΟΠΑΠ !!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ? ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ?
Αυτά άκουσα αυτά λέω, λογικά οι μπροστινοί θα κάνουν όλη την δουλειά !!!
Από σήμερα ξεκινούν όλα.Από εχθές κιόλας,άν είσουν στήν Γ.Σ. τής ΑΕΚ θά είχες πάρει τίς απαντήσεις σου . Μέχρι τώρα δέν υπήρχε κάν διοίκηση ,ποιός νά κάνει δηλώσεις?? Ο χρόνος μετράει από τώρα γι"αυτούς πού υποσχέθηκαν λαγούς μέ πετραχήλια.jimakos_gr19- θά κάνεις λίγο ακόμα υπομονή. Πιστεύω ότι έρχεται αναγένηση.
Προγραμματικές δηλώσεις θα κάνει κανεις ρε παιδια για ομάδα - γηπεδο? χρονικο ορίζοντα, παρουσιαση διοίκησης - τεχνικης ηγεσιας ομάδας κ.λ.π. Γιατί μέχρι τώρα λειτουργει με "σκιώδη" ηγεσία.