Ανακοίνωση η οποία καταφέρετε κατά του Εθνικού για τη συμφωνία που είχε κάνει με την ΑΕΚ, σχετικά με την παραχώρηση του Ελληνικού, εξέδωσε το ΤΑΪΠΕΔ. Ο οργανισμός επιβεβαιώνει την υπογραφή συμβάσεων για χρήστη του Ελληνικού από την ΑΕΚ, ωστόσο με χαρακτηριστική καθυστέρηση κι αφού πρώτα η ΑΕΚ αποφάσισε να μη χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Ελληνικού, αλλά το ΟΑΚΑ, ως έδρα της βγάζει τώρα αυτή την ανακοίνωση εις βάρος του Εθνικού.
Αναλυτικά η επιστολή προς τον Νίκο Πηρούνια:
«Με μεγάλη έκπληξη λάβαμε την από 5/6/2013 επιστολή σας, με την οποία μας γνωρίζετε ότι έχετε έρθει σε συμφωνία με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση των χώρων της Ολυμπιακής Εγκατάστασης Baseball.
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 8 του Ν. 4062/2012, η μισθωτική σύμβαση μεταξύ της Ελληνικό ΑΕ και του Εθνικού έχει ήδη από τον Απρίλιο 2012 καταγγελθεί, τα δε αποτελέσματά της έχουν επέλθει από τον Ιούλιο του 2012.
Έκτοτε τυχόν χρήση των εγκαταστάσεων γίνεται αυθαίρετα και παράνομα, ο δε Εθνικός αποτελεί καταπατητή δημοσίου κτήματος, εις βάρος του οποίου εκκρεμεί σειρά μέτρων αναγκαστικής διοικητικής εκτέλεσης.
Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι η συμφωνία σας με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την παραχώρηση των χώρων της Ολυμπιακής Εγκατάστασης Baseball στερείται οποιουδήποτε νόμιμου ερείσματος και θα αποκρουστεί με κάθε νόμιμο μέσο ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου. Τόσο το ΤΑΪΠΕΔ, όσο και η κατά το 100% σε αυτό ανήκουσα ‘Ελληνικό ΑΕ', επιφυλασσόμαστε ρητά κάθε δικαιώματός μας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ο ανθρωπος που ακομα δεν ξερουμε αν θα ασχοληθει σιγουρα με την ΑΕΚ ειναι ισως ο μονος αν δεν εβαλαν το χερακι τους και καποιοι μακακες βαζελογαβροι που μας εκανε να κλαιμε απαρηγορητοι για την ιστορικη πτωση της ομαδας μας.ΒΕΒΑΙΑ μπιζνα στη μεση αφου μιλαμε για ΠΑΕ αλλα η ιδεα εχει γινει λαστιχο και μαζι η ψυχη των αγνων αεκζηδων με ολη αυτη την ιστορια.Καλουμαστε να πειθαναγκαστουμε στα επαγγελματικα σχεδια του Καπλαν ή του Ασλαν ή του Μελισαν (που καποιοι θεοποιουν με σχεδιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεσω του σταρ συστεμ) μονο και μονο γιατι στις μεγαλες κατηγοριες η μπαλλα παιζεται αλλιως (με λεφτα) και θα πρεπει να δεθουμε και μεις και η ομαδα σε αμπαλαζ συσκευασιας δωρου για να γυρισει η ομαδα (χαρη στα λεφτα που αυτος θα? επενδυσει) στα μεγαλα σαλονια.Εγω ομως επιμενω οτι οι επενδυτες εχουν σκοπο της επενδυσης τους μονο το κερδος και την προσωπικη προβολη τους (χτισιμο ιματζ) και δεν οφειλουμε ουτε ποτε θα οφειλουμε σε κανεναν απο αυτους κατι.Αυτοι θα οφειλουν στην ΑΕΚ.Να σταματησουν λοιπον τα παπαγαλακια γιατι και η βλακεια εχει τα ορια της.
Μιλάμε για κλασική περίπτωση "που πας ρε καραμήτρο" Τέλος πάντων επειδή εγώ δεν είμαι κολοτούμπας για μένα ισχύει το "οι μεγάλες ομάδες παίζουν σε μεγάλα γήπεδα" σταθερά, όποιος και να είναι στο τιμόνι. και για να ευλογήσω τα γένια μου πριν δυο τρεις ημέρες είχα γράψει ότι έχουμε επικοινωνιακό πρόβλημα και ότι ουσιαστικά είμαστε στο σκοτάδι αφού δεν μιλάει ο τίγρης η κάποιος άλλος σοβαρός απευθείας με τον κόσμο. Σίγουρα και εγώ που θεωρούσα το ΟΑΚΑ ικανή λύση για της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανάγκες της ΑΕΚ μετά το ματς παρωδία τραγωδία εμετό με τον πανθρακικο όπου δυστυχώς ήμουν ένα από τα θύματα που το είδανε μέσα από το γήπεδο συνδύασα και το ολυμπιακό στάδιο με την παρακμή και την σαπίλα αλλά φίλοι μου αυτό είναι κυρίως στο μυαλό μας και ο τίγρης εάν βάλει το χέρι στην τσέπη μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση για το ΟΑΚΑ
Κυρίες και κύριοι και αγαπητά μου παιδιά, μην ανησυχείτε και μην σκοτίζεστε για τίποτα ! Ούτε θέμα πολέμου υπάρχει ανάμεσα σε Κόκκαλη και Μελισσανίδη όσον αφορά το Ελληνικό ούτε θέμα ασφάλειας ούτε θέμα γραφειοκρατείας και σίγουρα κανείς την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ταρακουνήσει τον "τίγρη" από τη θέση που έχει πιάσει στα Ελληνικά οικονομικά δρώμενα. Απλώς τυγχάνει το γήπεδο του Baseball να βρίσκεται μέσα στην ευρύτερη έκταση του χώρου του Ελληνικού την... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οποία θέλει το ΤΑΙΠΕΔ να πουλήσει τάχιστα. Καταλαβαίνετε όλοι φυσικά ότι δεν θα μπορούσε να πωληθεί ο χώρος στους Καταριανούς (οι οποίοι είναι και το φαβορί για την αγορά του) ή σε οποιονδήποτα άλλο και μετά να του έλεγαν ότι ένα Γαλατικό χωριό αντιστέκεται ακόμα(βλέπε γήπεδο ΑΕΚ) ! Όσο για τις βολές του ΤΑΙΠΕΔ εναντίον του Εθνικού, αυτές είναι καθαρά για ξεκάρφωμα. Προφανώς βρέθηκε αγοραστής κι είπε ο Σαμαράς στον Μελισσάν να πάει κάπου αλλού καλύτερα για μην υπάρξει κώλυμμα στην αξιοποίηση του Ελληνικού.
Ειναι στη φαση του βαψιματος,θα τα κρατησουμε για το νεο γηπεδο εντελει
τα καρεκλακια τα αγορασαμε τελικα ?
ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ=οι πιο αδικημενες ομαδες στην ιστορια και για μενα οι πιο σεβαστες...
αρχισαν οι οργηλοι γραικυλοι που μυριζουν ρεγγο τις αντιδρασεις στα φανερα.Σειρα τωρα των αλλων που μυριζουν ... μεντα αφου παμε για ΟΑΚΑ
Πότε τα κοράκια θα αφήσουν ήσυχο τον ταλαίπωρο τον Εθνικό? Ένα μήνα ήταν γωστή η πρόθεση του Μελισσανίδη να χρησιμοποιήσει το Ελληνικό δεν κουνιόταν φύλο! Μόλις είπε "πάσο" οι καρεκλοκέντραυροι ξεμύτισαν να κάνουν μαγκιές στον...ΕΘΝΙΚΟ! Έλεος πια με Ηρακλή και Εθνικό σε αυτή τη χώρα, αφήστε τους ήσυχους επιτέλους!
... και μετά από τα 500.000 σχόλια και αναθέματα για το ΟΑΚΑ, και ερωτήσεις όπως "γιατί να φύγουμε από το Ελληνικό", "γιατί να γυρίσουμε στο ΟΑΚΑ", γιατί το ένα, γιατί το άλλο, γιατί δεν εμφανίζεται ο Μελ, γιατί δεν εμφανίζεται ο Δούρος κυρία Στάλλη μου (φτου φτου που το θυμήθηκα τούτο πάλι), βλέπουμε ότι σοφά και ψαγμένα γίνεται ότι γίνεται. Ένα μόνο θα πω: Λιγάκι υπομονή μέχρι Σεπτέμβρη Οκτώβρη και τότε θα βγούμε και θα κρίνουμε ή θα χειροκροτήσουμε. Αλλά πάνω απ' όλα ψυχραιμία μάγκες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Άλλωστε θα διαβάσουμε ένα σωρό τους μήνες που έρχονται (ευτυχώς που ο Νεϊμάρ πήγε στην Barcelona). Εδώ θα είμαστε...
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΚΑΛΗ - ΤΙΓΡΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ..ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΙΓΡΗ..ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ.
Τοσο πολυ το χαμε ψαξει το θεμα,που δεν ξεραμε ουτε με ποιον υπογραφουμε συμβαση;;
....από την άλλη πολλές "εξελίξεις" περίεργες συμβαίνουν....αν δεν βγει ο τίγρης εντός της εβδομάδας επίσημα, η εικόνα θα αρχίσει να καταρρέει...
Σιγα μη βγει....
Απιστευτα πραγματα.... Πως υπεγραψαν????? Πεφτει παραμυθι...
Τρέχα γύρευε. Και μήπως είναι βέβαιο ότι είχε δικαίωμα να υπενοικιάσει ο Εθνικός, ακόμη και αν ήταν συνεπής; Ή ότι μπορεί η ΑΕΚ να επέμβει σε περιουσία του δημοσίου και να κάνει έργα;
Πάλι από πάνω βγήκε ο Μέλισσαν...έτσι...