Στα Σπάτα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί με την υπαγωγή της ΑΕΚ σε καθεστώς εκκαθάρισης. Η ενημέρωση αφορούσε κάποια τυπικά θέματα που έχουν να κάνουν με τις απολύσεις τους και τις φορολογικές τους δηλώσεις, ενώ όπως τους μεταφέρθηκε πως από την επόμενη εβδομάδα θα τους γνωστοποιηθεί το ποιοι εξ αυτών θα συνεχίσουν στην Ένωση και την επόμενη μέρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όλοι οι υπάλληλοι πρέπει να λάβουν τα δεδουλευμένα και την νόμιμη αποζημίωση τους. Το ποσό κατ'αναλογίαν του όλου μεγέθους δεν είναι απαγορευτικό,ειδικώς όταν πρώην και εν δυνάμει ισχυροί άνδρες είναι και εφοπλιστές.
Τα χρωστούμενα θα τα πάρουν όσοι δε συνεχίσουν;