Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έβαλε φωτιά στις τουαλέτες του πλοίου!

Δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβατών ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Φωτιά στις τουαλέτες πλοίου έβαλε 62χρονος επιβάτης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης από τον πλοίαρχο του πλοίου «ΖΑΚΥΝΘΟΣ» που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη.
Άμεσα ήχησε το σύστημα πυρανίχνευσης και μέλη του πληρώματος έσπευσαν στο σημείο, όπου με τη χρήση πυροσβεστήρα καταπολέμησαν τις εστίες καπνού.
Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν επί του πλοίου και κατόπιν υπόδειξης του πληρώματος, συνέλαβαν τον 62χρονο, ο οποίος κατόπιν προφορικής εισαγγελικής παραγγελίας αφέθηκε ελεύθερος.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια των επιβαινόντων και του πλοίου, ενώ κατόπιν έκτακτης επιθεώρησης επετράπη η συνέχιση του δρομολογίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ