Χθες το βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος, κλείστηκε στο ασανσέρ γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας για μισή ώρα, μαζί με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου, τον Εφραίμ, τον Μητροπολίτη Γλυφάδας και τον επικεφαλής της φρουράς του.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης του «Συλλόγου Φίλων της Μονής Βατοπαιδίου» και η αλήθεια είναι πως λίγοι ήταν εκείνοι που συνειδητοποίησαν τι συνέβη, καθώς αρχικά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος είχε φύγει από τον χώρο της εκδήλωσης. Ο Αρχιεπίσκοπος και οι υπόλοιποι περίμεναν υπομονετικά τον απεγκλωβισμό τους από το μικρό ασανσέρ, ενώ ανά διαστήματα χτυπούσαν από το εσωτερικό του ανελκυστήρα μήπως και κάποιος τους ακούσει.
Τελικά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dogma.gr, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους από το ασανσέρ.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο, όταν ο Αρχιεπίσκοπος βγήκε από το ασανσέρ αρκετοί παρευρισκόμενοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν, αγνοώντας την περιπέτεια που μόλις είχε περάσει.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
