Αναβολή από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πήρε η υπόθεση εκδίκασης του φακέλου της ΠΑΕ ΟΦΗ, έπειτα από αίτημα των Κρητικών.Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ομίλου έδωσαν το «παρών» στην αρμόδια Επιτροπή, ωστόσο, λόγω απουσίας του Χάρη Γρηγορίου, ζήτησε και πήρε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, για την άλλη εβδομάδα.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ του Ηρακλείου δεν κατάφερε να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων και η υπόθεση του ΟΦΗ θα εξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα, μια και δεν τίθεται θέμα με τη δήλωση των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της ερχόμενης σεζόν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
