Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης σε πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξαν πως θέλουν να δουν τον Γκάρεθ Μπέιλ με την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο και για αυτό η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα DAILY STAR στην Ρεάλ πιστεύουν πως με αυτή την προσφορά θα καταφέρουν να πείσουν την Τότεναμ ώστε να παραχωρήσει τον Μπέιλ με τους παράγοντες της ισπανικής ομάδας να θέλουν η υπόθεση να έχει κλείσει έως τις 15 Ιουνίου.
Πάντως ο ίδιος ο Μπέιλ είναι θετικός στο να συνεχίσει στην Τότεναμ παρότι η ομάδα του Λονδίνου δεν εξασφάλισε εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
