Ο ΠΣΑΚ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Δήμο Ντικούδη, ο οποίος από χθες είναι κι επίσημα ο αθλητικός διευθυντής στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην Ένωση για την επιλογή της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εύχεται καλή επιτυχία στον Δήμο Ντικούδη, στο νέο ξεκίνημα που κάνει στην καριέρα του. Αφού ολοκλήρωσε με αμέτρητες επιτυχίες την καριέρα του ως παίκτης, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας το 2005, ο πρώην πρόεδρος του Π.Σ.Α.Κ, αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ΑΕΚ. Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε την ΑΕΚ διότι επέλεξε γι' αυτή τη θέση, έναν πρώην καλαθοσφαιριστή».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
