1 ΣΧΟΛΙΑ

Η ανιδιοτελής αγάπη του Λαζόπουλου για την ΑΕΚ!

Ο επιχειρηματίας έχει βοηθήσει ξανά την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αλλά πλέον αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία για να πάει την Ένωση ακόμα πιο ψηλά


Ο Δημήτρης Λαζόπουλος είναι ένας αγνός και γνήσιος ΑΕΚτζής, που θέλει να στέκεται αθόρυβα δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Όμως, πήρε την απόφαση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, μετά από συνάντηση που είχε με τους Κοτσάτο-Αλεξίου, όπως επίσης και να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο επιχειρηματίας, λοιπόν είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια και να ξεκινήσει την σκληρή δουλειά για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά την ΑΕΚ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Λαζόπουλος εμπλέκεται με το συγκεκριμένο τμήμα, αφού πριν μερικά χρόνια και πιο συγκεκριμένα την περίοδο 2009-2010 είχε αναλάβει βασικός χορηγός με την εταιρία «Γενική Ανακυκλώσεως ΑΕ», ενώ είχε προσφέρει και ένα ποσό ως δωρεά.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα αναμένεται από την διοίκηση της «Μάνας» κι επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών και ήδη τα μηνύματα είναι αρκετά ευοίωνα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 24/5/2013 09:59

ΟΚ , ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚ ΦΟΒΗΤΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. εξαλλου τα ποσα στο χαντμπολ δεν ειναι και κατι που μπορει να τρομαξει το νεο σχημα !!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ