Για πρώτη φορά από την σεζόν 1999-2000 η Δόξα Βύρωνα θα βρεθεί και πάλι στην Football League 2 την νέα περίοδο μετά το 2-0 επί του Χαραυγιακού στα μπαράζ με τον Γιώργο Τζαβέλλα να πανηγυρίζει και εκείνος, έστω και από μακριά, την επιτυχία της ομάδας.
Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του Τζαβέλλα δραστηριοποιείται στα διοικητικά της Δόξας Βύρωνα με τον αμυντικό της Μονακό να γράφει στο Facebook το εξής: "Δεν είμαι ευχαριστημένος ποτέ και με τίποτα... μετά την άνοδο με την Πριγκίπισσα, άνοδο και με την Βασίλισσα... όπως παλιά λοιπόν... Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε. Καίγεται ο Βύρωνας.. Δοξάρα αρρωστήσαμε!!!".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΟΟΟ ΒΥΡΩΝΑΡΑ ΕΧΩ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ .....
ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ..............ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΟΞΑΡΑ!!!!!!!
Έχεις βάλει στόχο "άλλα" στο Βύρωνα εσύ. :p Με τα λεφτά που παίρνεις κι έχεις βγάλει, δεν σου ήταν τίποτα να βοηθήσεις τη Δόξα. Ας ελπίσουμε να υπάρχουν πάντα άνθρωποι να βοηθούν τέτοιες μικρές ομάδες.