Πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους της Βέρντερ Βρέμης προκειμένου να ολοκληρώσουν την συμφωνία για την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ομάδα του Λεβερκούζεν.
Η πρόταση της Μπάγερ φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ με την Βέρντερ Βρέμης να ζητά πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ όμως όλα δείχνουν πως θα επέλθει συμφωνία στα 10 εκ. ευρώ και ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα κλείσει στην Λεβερκούζεν.
Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέχρι την Παρασκευή και αν ολοκληρωθεί το deal τότε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σημειώνεται πως για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ είχαν ενδιαφερθεί ομάδες όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Νάπολι, η Φιορεντίνα και η Γιουβέντους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Για την κορυφη παιχταρα,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι το ταβανι σου αυτη η μεταγραφη.