Μοιάζει περισσότερο με φάρσα, αλλά δυστυχώς συμβαίνει. Ενώ βρισκόμαστε στον...προθάλαμο της νέας εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, κάποιοι δεν χαμπαριάζουν και συνεχίζουν το δικό τους τροπάριο.
Να επιστρέφεις από το διάλλειμα του Πάσχα και να βλέπεις δηλώσεις Κοτσώνη με τις οποίες...ανησυχεί για το αν η ΑΕΚ θα πληρώσει το ΙΚΑ και το Δημόσιο και τους ιδιώτες πιστωτές της. Λες κι έχει να προτείνει κάποια λύση, για να πληρωθούν όλοι αυτοί...
Να βλέπεις και τοποθέτηση του Βασίλη Καπετανόπουλου, σύμφωνα με την οποία οι «Φίλοι της ΑΕΚ» θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουν ποια είναι η καλύτερη λύση για την ομάδα!!! Ποιοι είναι οι «Φίλοι της ΑΕΚ»; Έλα ντε...
Να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μια από τις καλύτερες δυνατές επιλογές για το ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής με τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο και από την επόμενη μέρα, να ξεκινάει η γκρίνια... «Γιατί αυτόν κι όχι εμένα;», «μα δεν ξέρει ότι τον έφερε ο τάδε και είναι κολλητός του δείνα;» κι άλλα τέτοια.
Πραγματικά μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσες να το δεις αυτό. Αυτή τη στιγμή στο τοπίο υπάρχει από την μια μεριά η προοπτική του Μελισσανίδη κι από την άλλη η προοπτική του τίποτα και υπάρχουν έστω και λίγοι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να παλέψουν υπέρ του...τίποτα.
Άλλος για ιδεολογικούς - κομματικούς λόγους, άλλος γιατί ο Μελισσανίδης ...δεν τον παίζει, άλλος γιατί είναι ψώνιο, άλλος γιατί είναι εμπαθής, όλοι τους πάντως θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα αυτή τη στιγμή να βγουν απέναντι στη μοναδική κίνηση προοπτικής για την ΑΕΚ.
Πάντως, δεν πρέπει να έχουν μετρήσει και πολύ το γεγονός ότι πλέον αντοχές στους ΑΕΚτζήδες δεν υπάρχουν, ούτε όρεξη για παιχνίδια. Το δίλλημα είναι σαφές: Η ΑΕΚ ή ζει ή πεθαίνει. Κι όποιος δεν είναι με τη ζωή, είναι με το θάνατο της. Μέση λύση, συμβιβαστική, δεν υπάρχει εδώ που έχουμε φτάσει.
Υπάρχει κι άλλο θέμα που πρέπει να προκαλέσει προβληματισμό.
Είναι σαφές ότι δεν είναι λίγοι, όσοι έχουν συνηθίσει να ζουν στην λογική των «στρατοπέδων». Κάποιοι λοιπόν που εντάσσουν προφανώς τους εαυτούς τους στο «στρατόπεδο» των «Τιγρικών», είναι σίγουροι πως σε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, θα πάρουν... ρεβάνς, θα έχουν τον πρώτο λόγο και στα πόστα και στις επιλογές.
Κάπως έτσι φτάνουμε σε αυτό που μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσε να συμβεί. Να ξέρουν όλοι δηλαδή ότι προτίθεται ο Μελισσανίδης που κάνει κίνηση για κατασκευή γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, να στηρίξει συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο για την Ερασιτεχνική και να υπάρχουν άνθρωποι που να σκέφτονται να μπουν απέναντι. Ή ακόμη χειρότερα, να προσπαθούν να τον μεταπείσουν και να πάμε πάλι σε διχαστικά σκηνικά.
Μόνο που τα γεγονότα δείχνουν πως ο ίδιος ο Μελισσανίδης δεν σκέφτεται έτσι. Και μάλλον σε αυτή την πραγματικότητα καλούνται να προσαρμοστούν όσοι έχουν πρόβλημα κι όχι το αντίθετο.
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ και δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος, είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην προσπάθεια που ήδη έχει βάλει μπροστά, θέλει μεν να τιμήσει και κάποιους που θεωρεί ιστορικά και παραδοσιακά αξίες, θέλει όμως κυρίως ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό. Κι επιλογές που δεν θα βασίζονται στο «εμείς» και οι «άλλοι». Θα βασίζονται στην προσωπική του άποψη για το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας για τον κοινό στόχο.
Και η προσωπική άποψη του Μελισσανίδη, έχω την εντύπωση πως δεν διαμορφώνεται από μια ερώτηση. Και σκέφτεται και ψάχνει πάρα πολύ καλά οτιδήποτε έχει να κάνει με πρόσωπα που θα εμπιστευθεί για να σταθούν δίπλα του, στην προσπάθεια για την αναγέννηση της ΑΕΚ.
Πιστεύω επίσης ότι από κάποιους διαφεύγει το εξής πολύ σημαντικό: Για κρίσιμους τομείς του πλάνου του και για το γήπεδο που είναι γνωστό σε όλους, αλλά και για το αγωνιστικό που αν όλα πάνε καλά θα το δούμε να ξεδιπλώνεται στην συνέχεια, ο Μελισσανίδης δεν ψάχνει ανθρώπους που θα κάνουν τους παράγοντες με τα λεφτά του.
Παραπέμπω και στην ανακοίνωση του Πόλυ Χατζηιωάνου που είναι πολύ σαφής ως προς αυτό.
Η ΑΕΚ έχει χορτάσει και είναι γεμάτη από «τζάμπα» απόψεις. Από ανθρώπους που ...συμμετέχουν, που...φωνάζουν, που θέλουν και ζητάνε, αλλά λεφτά δεν βάζουν. Αυτή τη φορά όμως, όποιος θέλει να είναι συμμέτοχος και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια που βάζει μπροστά ο «Τίγρης», καλό είναι να ξέρει πως αυτό θα σημαίνει και το χέρι στην τσέπη.
Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει κάποια στιγμή η ΑΕΚ, από τις «απόψεις» και τις «εκθέσεις ιδεών» και να δούμε ποιος έχει την πρόθεση τα λόγια του να τα συνοδεύει και με έργα.
Ελπίζω ότι με αυτό τον τρόπο, θα δούμε σύντομα να εξαφανίζονται από το τοπίο πάρα πολλοί που έχουν κουράσει. Πάρα πολλοί που έχουν εκνευρίσει κι έχουν εξοργίσει. Πάρα πολλοί που η σημερινή κατάσταση εντός και γύρω από την ΑΕΚ, δυστυχώς τους επιτρέπει να συνεχίζουν να παριστάνουν ότι έχουν κάποιο ρόλο κι επιτελούν κάποιο έργο.
Θεωρώ ότι οι συγκεκριμένοι μαζί με όσους θεωρούν πως αυτοδικαίως και το πιο σημαντικό, εντελώς αβάσιμα, μπορούν να παρουσιάζονται σαν «φορείς» των απόψεων και των προθέσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι οι πιο επικίνδυνοι αυτή τη στιγμή.
Το άρθρο δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΩΡΑ των Σπορ"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
οι μετοχες ανηκουν στο νοτια και σαπορτερς αν το εγραψα καλα και γι αυτο μονο ο νοτιας μπορει να διωξει τα λαμογια , δηλαδη την βουλιαξαμε τη βαρκα , οι ελπιδες για αναγεννηση ειναι λιγες και ειναι κριμα γιατι ο τιγρης δεν θα κατσει να παρακαλαει τον νοτια να δωσει λυσει
Ε τότε θα παρακαλαει τον νοτια να δωσει λύσσα.
βγαινουν οι Ανατολιωτακης - Παντζας και κανουν τους εξυπνους και φερνουν το ΣΔΟΕ για να μας π......ξει βγαινει ο Χαρδαβελας και μας λεει για ερευνα των λαμωγιω που φαγανε τα λεφτα (τοσο καιρο γιατι δεν το εκανε ) βγαινει ο καθε ενας που θελει προβολη στα καναλια και κανει δηλωσεις κανοντας ζημια στην ΑΕΚ Αν ειναι ικανοι και λεφταδες ολοι αυτοι ας βγουν στα ισια σαν αντρες και να πουνε " κανε πισω Μελισσανιδη αναλαμβανουμε εμεις να την σωσουμε " ωστε να αποσυρθει ο μελισσανιδης και να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναλαβουν αυτοι να φτιαξουν το γηπεδο - την ερασιτεχνικη και το μπασκετ - και την ΠΑΕ εστω και απο την Γ κατηγορια αλλιως να βγαλουν τον σκασμο οι ζημιαριδες γιατι και εμεις ειμαστε ΑΕΚ και πολυ περισσοτερο απο αυτους ασχετα αν δεν το λεμε ΑΥΤΑ
Αυτες οι μ@λ@κιες μονο στην ΑΕΚ συμβαινουν απο παλια μονο στην ΑΕΚ υπαρχει αντιπολιτευση με τα λεφτα του αλλου Δεν ειναι δυνατον να βαζει λεφτα ο Μελισσανιδης και να του κανουν κριτικη και ελεγχο οι απενταροι μαγκες. Εχετε ακουσει αλλου να υπαρχει μανα ΠΑΟ η θεια ΠΑΟ η πατερας οσφπ η γιαγια ΠΑΟΚ και λιπες μ@λ@κιες ?. Αυτα μονο στην ΑΕΚ γινοντε τι θα πει μανα ΑΕΚ -? οι αλλες ομαδες δεν εχουν μαναδες ? η πατεραδες? η θειες ? Τι θα πει φιλοι ΑΕΚ? οι χιλιαδες φιλαθλοι δεν ειναι φιλοι ?... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φιλοι ειναι μονο αυτοι που το διαλαλουν και καπου αποβλεπουν ? τι θα πει ΑΕΚ 1924 δηλαδη μονο αυτοι ειναι ΑΕΚ τζηδες η το κανουν για να εχουν προβολη στην TV αμα ειναι ετσι να φτιαξουμε και εμεις το πατεραδες της ΑΕΚ γιατι οχι ? θα βγουμε στα καναλια και θα λεμε οτι μας ερθει στο μυαλο γιατι οχι. Σαν δεν τρεπεστε ολοι σας αφιστε στην ακρη τις βλακειες και στηριξτε τον Μελισσανιδη να δουμε ασπρη μερα η αν εχετε δικα σας λεφτα ξελασποσετε την ΑΕΚ αλλιως βουλωστε το (σκαστε)
ΣΗΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ..........ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ....ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΩΤΣΩΝΗΔΕΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΙ.... ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΞΙΟΝΑΛ ΕΠΕ ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ..........ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?? ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΥΣΗΧΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ?? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ....ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..........
Φίλε Τάσο, για δύο λόγους ο λαός της ΑΕΚ θέλει τον Μελισσανίδη. Ο ΔΕΥΤΡΟΣ είναι τα φράγκα, και ο ΠΡΩΤΟΣ είναι να ξεριζώσει όλους τους εχθρούς μέσα και απ' έξω από την ομάδα.
Συμφωνώ απόλυτα αδερφέ. Είπες μεγάλη αλήθεια.
Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Από το 1976 ( με ελάχιστες εξαιρέσεις) που την παρακολουθώ μόνο γκρίνια και διχόνοια. Ότι και να γινόταν υπήρχε πάντα κάποιος απέναντι να ασκεί υψηλή κριτική. Αν καταφέρουμε και πάλι να διώξουμε τον Μελισσανίδη θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Η επιλογή αυτή είναι μονόδρομος. Όποιος διαφωνεί κοιτάει προσωπικά οφέλη.
Aυτη η προταση που εγραψες Τασο ειναι ολα τα λεφτα: ''Η ΑΕΚ έχει χορτάσει και είναι γεμάτη από «τζάμπα» απόψεις. Από ανθρώπους που ...συμμετέχουν, που...φωνάζουν, που θέλουν και ζητάνε, αλλά λεφτά δεν βάζουν. Αυτή τη φορά όμως, όποιος θέλει να είναι συμμέτοχος και να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια που βάζει μπροστά ο «Τίγρης», καλό είναι να ξέρει πως αυτό θα σημαίνει και το χέρι στην τσέπη.''....Ετσι ακριβως οπως τα λες γεμισαμε με αφραγκους τζαμπατζηδες που θελουν να εχουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λογο και αποψη, κανουν προτασεις και κανουν οτι μπορουν για να παραμεινει αυτη η μιζερη κατασταση στην ΑΕΚ για να εχουν λογο υπαρξης και να το παιζουν παραγοντες στο σημερινο πτωμα της ΑΕΚ..Kαι επειδη αυτες οι βδελες δεν φευγουν με τιποτα η πρωτη δουλεια που πρεπει να κανει ο Μελισσαν ειναι να διωξει με τις κλωτσιες ολα αυτα τα παρασιτα . Αποψη και προτασεις απο εδω και περα δεχομαστε μονο απο οσους βαζουν το χερι στην τσεπη ολοι αυτοι οι αφραγκοι αν θελουν να το παιζουν παραγοντες να πανε να αναλαβουν την ομαδα του χωριου τους στην ΑΕΚ δεν χωρανε πλεον ολοι αυτοι οι ''νανοι'' δεν ειναι η ΑΕΚ για τα κυβικα τους
Για μια και μοναδικη φορα καντε επιτελους στην ακρη και αφηστε τον ανθρωπο να κανει την ΑΕΚ ΜΑΣ και παλι μεγαλη. Σταματηστε να βαζετε εμποδια στη γιατρεια της ΑΕΚ ΜΑΣ . επιτελους μπορειτε να εξαφανιστειτε οσο πιο μακρυα γινεται ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ-----Ο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ . Εσεις στην Αθηνα τι κανετε κοιμαστε ξυπνηστε επιτελους ρε!!!!! Ο Μελισανιδης ειναι η μονη λυση εαν εχετε καποια αλλη καλυτερη πειτε τη αλλοιως τσιμουδια . Αντε επιτελους .ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ Η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΗ !!!!!!!
συμφωνω με τον Τασο. να κανουν στην ακρη τα λαμογια!!!