Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εγγονός σκότωσε τον παππού του στη Θεσσαλονίκη


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 19χρονος εγγονός του φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 65χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν στο 19χρονο εγγονό του θύματος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης.

Ο δράστης, όπως προέκυψε από την έρευνα, λογομάχησε με τον παππού του και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τον τραυμάτισε θανάσιμα. Το θύμα έφερε τραύματα στον αγκώνα και την κοιλιακή χώρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ