Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη και ο Σούλης Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Γιάννη Γιαννιώτα καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Στα Πηγάδια ο Άρης έχει ως μοναδικό στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει την παραμονή στην Super League προκειμένου να μην μπλεχτεί σε σενάρια δεδομένης και της έφεσης που θα ασκήσει η ΑΕΚ.
Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για την 30η αγωνιστική της Super League: Διούδης, Βελλίδης, Νούνο Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
