Τα τελευταία τους παιχνίδια δίνουν κάποιοι εκ των διεθνών της ΑΕΚ στους αυριανούς αγώνες των Εθνικών Ομάδων τους, καθώς η Ευρώπη ολοκληρώνει τους αγώνες της και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν τα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2010. Οι δύο ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται σε αυτή την φάση, είναι ο Γρηγόρης Μάκος και ο Σάνελ Γιάχιτς. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, που θα «κλειδώσει» την πρόκριση της Ελλάδας στους αγώνες μπαράζ, με την κρυφή... ελπίδα, το Ισραήλ να κερδίσει την Ελβετία και να μας δώσει αυτόματα το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Όσο για τον Βόσνιο άσο, η χώρα του έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ και το αυριανό ματς με την Ισπανία, αποτελεί τυπική διαδικασία. Ωστόσο θα είναι μία καλή πρόκληση για τον ίδιο, να παίξει απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και να μετρήσει τις δυνάμεις του. Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Ρότζερ Γκερέιρο είναι οι δύο παίκτες της ΑΕΚ που αποχαιρετούν την διοργάνωση (μόνο ο Σουηδός έχει μικρή πιθανότητα να βρίσκεται στα μπαράζ, εφόσον η Μάλτα κερδίσει την Πορτογαλία). Ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης τίθεται αντιμέτωπος με την Αλβανία, ενώ ο μέσος της ΑΕΚ παίζει εναντίον της Σλοβακίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
