Η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Γιάσμινκο Βέλιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές.
Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Στέλιος Βασιλείου με τον προπονητή του Λεβαδειακού να μην έχει αποφασίσει ακόμα με ποιον θα τον αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βέλιτς δεν υπολογίζει επίσης και στους Μουλόπουλο, Τζάκσον, Μεντί, Ακόστα και Λισγάρα.
Η αποστολή του Λεβαδειακού για το αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής αποτελείται από τους: Κυριακίδη, Κασμερίδη, Χοσέμι, Κόρμπο, Ζησόπουλο, Μανωλά, Ζαννιά, Νικολακάκη, Γεωργίου, Κουτσόπουλο, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Πέππα, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ρομέου, Πινέιρο, Πόι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
