Άνδρες του αστυνομικού τμήματος της Παλλήνης συνέλαβαν σήμερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της NEOSET, Κωνσταντίνο Αλεξανδράκη, για χρέη προς το ΙΚΑ.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της NEOSET συνελήφθη για μη καταβολή εισφορών με το ύψος του χρέους προς το ΙΚΑ να φτάνει τις 526.840,07 ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΙΚΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ.....ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ???ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!