Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα πήρε την απόφαση να μην δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ για το αποψινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ήταν δεδομένο πως ο κόσμος της Ένωσης στην περιοχή (που είναι πολύς), αλλά ακόμη και οπαδοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να παρακολουθήσουν την αποψινή αναμέτρηση. Και το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνεται. Αρκετοί οπαδοί έχουν επισκεφτεί ήδη το ξενοδοχείο της αποστολής στα Γιάννενα, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ενημερωθεί πως υπάρχει πολύς κόσμος που είναι αποφασισμένος με κάθε τρόπο να βρίσκεται στις εξέδρες. Η διοίκηση από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να εξυπηρετήσει τον κόσμο, αλλά και να εξαλείψει εκείνη τους κινδύνους που από την αρχή έκρυβε η απόφαση του ΠΑΣ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
αδερφια ειμαι φοιτητης στα γιαννενα απο που θα προμυθευτω εισητηριο; επισης δεν ψηνομαι να αγορασω απορυπαντικο :P
Τι να κανουμε μας εμειναν και τα αριελ και τα φαιρι για το σπιτι! αφου ετσι ηθελαν οι κομπλεξικοι! εκει στην θυρα 7 οπως καθε χρονια που παιζει η αεκαρα μας στα γιαννενα!! παμε αεκαρα μουυ!!!!
Καταντήσαμε να πρέπει να πάρουμε Ariel και Fairy για να σε δούμε ΑΕΚ μου... δεν βαριέσαι...
εχει ανοιξει η θυρα 7 για τους ΑΕΚτζηδες....
XORIS DIAKRITIKA .EXOYN KAI GIANIOTES EISITIRIA EKEI .
7.30 OLOI STOIS 8ESIS MAS STH GATE 7 STOYS ZOSIMADES.EXOYME PANO APO 200 EITIRIA.TO ARIEL GIA TO PLYNTIRIO NANE KALA!!