Ευχάριστα νέα είχε στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού ο Παύλος Δερμιτζάκης από την πλευρά του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο τεχνικός των ακριτών είδε τον 31χρονο φορ να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτή έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Έτσι, έχει άπαντες στη διάθεσή του ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον ΟΦΗ, που θα κρίνει πολλά για την παραμονή, με το σύλλογο της Κομοτηνής να συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής τις επόμενες ημέρες.
Τέλος, την Παρασκευή οι παίκτες θα δώσουν το παρών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και στο Γυμνάσιο Σαπών, με σκοπό να μοιράσουν εισιτήρια για το ματς με τους Κρητικούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
