Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέος διορισμός για την Τάνια Ιακωβίδου

Η δημοσιογράφος έγινε πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η δημοσιογράφος-πολιτισμιολόγος, όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από την επίσημη ανακοίνωση, Τάνια Ιακωβίδου συνεχίζει την προσπάθεια να βρει τη θέση που της ταιριάζει. Ο νέος διορισμός της την έβαλε στη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η πρώην πανελίστρια είχε αρχικά διοριστεί από τον Αντώνη Σαμαρά στη θέση της αναπληρώτριας γραμματέα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του κόμματος. Μετά διορίστηκε στη θέση ειδικού συμβούλου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έξι μήνες) στο γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Και τώρα έρχεται, με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ο διορισμός της στη θέση της προέδρου του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με 2 ετών θητεία στη Γραμματεία Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης του κυβερνώντος κόμματος, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό του Πανεπιστημίου Πατρών, με εξειδίκευση στον τομέα θεσμοί και ανθρώπινα δικαιώματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας συντάξει το πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της ΝΔ, έχοντας συμμετάσχει στο Σχέδιο Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που συντάσσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και με θητεία συμβούλου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην αρμόδια Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης η δημοσιογράφος - πολιτισμιολόγος και πολιτευτής της ΝΔ στη Β' Αθήνας Τάνια Ιακωβίδου είναι με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και με τη σύμφωνη γνώμη της τριμερούς συγκυβέρνησης η νέα πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ