Ικανοποιημένος και συνάμα ανακουφισμένος για το πώς τελικά τελείωσε η αναμέτρηση εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής ευχαρίστησε τον θεό, αλλά και τον Μάρτιν Παλέρμο για το γκολ που πέτυχε, το οποίο κράτησε ζωντανή την υπόθεση πρόκριση για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αρχικά ο «Ντιεγκίτο» τόνισε: « Στη συνέχεια ήρθε ένα... θαύμα από τον Άγιο Παλέρμο που μας έδωσε ζωή για να προκριθούμε στο Μουντιάλ»,
Ο Θεός ήρθε στο γήπεδο της Ρίβερ»
Για την απόδοση των υπόλοιπων παικτών ο Μαραντόνα τόνισε: «Δεν με ανησυχεί η κατάσταση του Λιονέλ. Μου θύμισε τον εαυτό μου, όταν με βροχή και αέρα, δεν μπορούσα να ακουμπήσω την μπάλα. Καταλαβαίνω τον Λίο, θα συνεχίσω να τον στηρίζω. Ωστόσο, αν χρειαστεί θα τοποθετήσω μαζί τον Ιγκουαΐν και τον Παλέρμο στο γήπεδο».
Παλέρμο: Ευτυχέστερες ημέρες της ζωής μου
Ο άνθρωπος που οδήγησε στην νίκη την Αργεντινή, ο Μάρτιν Παλέρμο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η συγκεκριμένη ημέρα θα του μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη αφού την θεωρεί από τις ευτυχέστερες της ζωής του: «Ήταν μια φανταστική στιγμή, την οποία δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχουν συμβεί πολλά εξαιρετικά γεγονότα, αλλά τα πράγματα συνεχίζουν να καλυτερεύουν με τον καιρό. Είχα αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μείνω εκτός εθνικής για δέκα χρόνια. Βέβαια οι καλές στιγμές υπερισχύουν των κακών, στα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
