Αποκαλώντας τον Γατίδη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τον πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
«Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολύ χειρότερα πράγματα. Είναι απίστευτοι. Η περίπτωση... Γατίδη δεν είναι τίποτα. Ο άνθρωπος έκανε τις δηλώσεις του και είπε ό,τι είχε να πει!» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν έχουν κάνει τίποτα. Εδώ φεύγουν κρατούμενοι με ελικόπτερα κι εμείς ασχολούμαστε με τον Γατίδη που σε τελική ανάλυση έσωσε μια ομάδα από τον υποβιβασμό»!
Για τον Κατίδη μίλησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς: «Είναι ένα θέμα του ποδοσφαίρου και δεν με αγγίζει. Εάν έκανε μια άσεμνη χειρονομία δεν θα γινόταν αυτό. Χαιρέτησε ο άνθρωπος και το πήρε πίσω... Εάν η κυβέρνηση και η ΕΠΟ θέλουν να κόψουν χέρια, ας το κάνουν...»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Και ο κατήφορος ασχετοσύνης τους δεν έχει τελειωμό.
Το παιδι, ο Γιωργος Κατιδης με τη δηλωση του εγινε ανδρας. Τα κτηνη δεν γινινται ποτες...........