Το... φονικό του ένστικτο επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο Ισμαέλ Μπλάνκο καθώς σκόραρε στην νίκη της Λανούς επί της Άρσεναλ Σαραντί με 2-1. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 26ο λεπτό πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με την φανέλα της Λανούς.
Μάλιστα πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Μπλάνκο από εκτελεστής έγινε δημιουργός με τον Σίλβιο Ρομέρο να αξιοποιεί την ασίστ του Αργεντινού φορ για το 2-0.
Με την νίκη της αυτή, η Λανούς βρίσκεται στην κορυφή του Torneo Final στην Αργεντινή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΣΜΑΕΛ!!!!ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ!!!!ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!