Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή ενημερώνει πως η τοπική οργάνωση βορείων προαστίων Αττικής διοργανώνει μαθήματα αυτοάμυνας για "γυναίκες και νέους κάθε ηλικίας" με την βοήθεια εξειδικευμένων γυμναστών.
Την ανάρτηση συνοδεύει φωτογραφία με το σήμα του "Μετώπου Γυναικών", που είναι το γυναικείο παρακλάδι της Χρυσής Αυγής.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επικαλούνται τα αυξανόμενα ποσοστά βιασμών και την "παντελή έλλειψη ασφάλειας", με αποτέλεσμα όπως δηλώνουν να θέλουν να δώσουν "στις Ελληνίδες ένα εφόδιο για να αντιμετωπίσουν τη φρικτή πραγματικότητα".
Τα μαθήματα αυτοάμυνας για Ελληνίδες έρχονται μετά τη γενική κατακραυγή για το κατηχητικό της τοπικής οργάνωσης Κερατέας σε παιδιά 6-10 χρόνων, τις κορώνες από την Κρήτη για ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών αποκλειστικά για Ελληνόπουλα και την ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων Ιστορίας, προς αντικατάσταση του ελληνικού σχολείου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καλα κανουνε.Τοσοι τρελοι κι ανωμαλοι κυκλοφορουν εκει εξω,ολο και καποιος θα θελει να βιασει μια γυναικα πραγματικα ισαξια των αρχαιων ελληνιδων θεων,οπως ειναι τα μελη του κομματος (βλεπε Θεμιδα Σκορδελη,Ζαρουλια,Ουρανια (κορη Μιχαλολιακου) κλπ).