Ιδιαίτερα σημαντική για τους παίκτες είναι αυτή η εβδομάδα που ξεκίνησε καθώς θα πάρουν ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Εκτός λοιπόν από ένα σημαντικό ποσό που θα τους μοιραστεί από τις 300.000 ευρώ (ίσως και περισσότερα) από το άτοκο δάνειο που θα δοθεί από τον "άγνωστο δανειοδότη", οι ποδοσφαιριστές θα πληρωθούν και από τα έσοδα που προκύπτουν από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ήταν μία υπόσχεση που είχε δοθεί από τη διοίκηση, η οποία και θα τηρηθεί. Τα έσοδα από τις εισπράξεις του αγώνα του Σαββάτου ήταν συνολικά 176.605 ευρώ. Απο τα χρήματα αυτά θα ξεκαθαρίσει σήμερα πόσα είναι "καθαρό" κέρδος. Στην ΠΑΕ υπολογίζουν ότι 60 με 70.000 ευρώ τελικά θα μοιραστούν μόνο στους ποδοσφαιριστές.
Οι υπάλληλοι, υπολογίζεται να πάρουν μέρος των οφειλομένων τους από τα χρήματα του δανείου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

meiname monoi mas paidia. pragmatiki omada laikis vasis
Και όχι μόνο τα παιδιά της ομάδας αλλά να πληρωθούν και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ! Μια αλυσίδα είναι όλη η ομάδα. Ερώτηση προς ΑΕΚ365: Τα 30000€ του ήρωα Αεκτζή ξέρετε αν του επιστράφηκαν, ή πότε σκοπεύει να το κάνει η ΠΑΕ;
Αυτά τα παιδιά με τα όσα έχουν περάσει φέτος... Αξίζουν κάθε ειδους συμπαράσταση .. Ηθική απο εμάς στην εξέδρα , υλική απο την οποια " διοίκηση.."
Προτείνω έξω απ τα Σπάτα να χτιστεί μνημείου "Αγνώστου Δανειοδότη"
Το νου σας ε, τα παιδια και τα ματια σας!! Αυτα μας ξαναμαζευουν στο γηπεδο, αυτα εσωσαν την ομαδα, αυτα τα παιδια δικαιουνται ΤΑ ΠΑΝΤΑ φετος!